GENERAL VLADIMIR LAZAREVIĆ ZA KURIR: Molim se za Ratka Mladića! Hag je pakao, sistemski ubijaju ljude

Srbi prvo sto treba da urade u nekom buducem ratu je da prvog dana ratnih dejstava u Beogradu postroje hiljadu domacih izdajnika na terazijama, pa isto ponove i zadnjeg dana rata, bez obzira na ishod.

Beograd to zasluzuje.
Da imamo sijaset izdajnika je apsolutno tacno,ali zar nam nije dosta ratova? Ne trebamo se nadati novom ratu nego samo ucvrstiti nasu odbranu,pa ako neko krene na nas,svi u rov pa sta nam Gospod Bog da....Ni u bivsoj BiH nismo mi vodili agresorski i osvajacki rat,nego branili nasa vekovna ognjista....

Pises gluposti. Hag truje srpske zatvorenike, kao sto su trovali Seselja pa je on poceo da jede iz konzervi samo. On je to otvoreno pricao sa sipaju otrove u hranu koji polako deluju kroz vreme. Milosevica su tako ubili. A Ratko je imao tumor na debelom crevu, znaci sa ishranom je povezano.

Jeste mnogo su ga loše tamo u Hagu hranili. Ima preko 200 kila u dupetu. Miloševića su verovatno ubili.

Da imamo sijaset izdajnika je apsolutno tacno,ali zar nam nije dosta ratova? Ne trebamo se nadati novom ratu nego samo ucvrstiti nasu odbranu,pa ako neko krene na nas,svi u rov pa sta nam Gospod Bog da....Ni u bivsoj BiH nismo mi vodili agresorski i osvajacki rat,nego branili nasa vekovna ognjista....
Pa ja i pricam da prvo treba postrojiti ove koji su doveli do rata (rat je samo pitanje vremena kroz istoriju).

Hag je spasao Mladićevo zdravlje i mladićev život ,domaći šibicvari su ga isporučili kada je već bio jednom nogom u grobu ,a drugom na kori od banane i mislili su da će ubrzo umreti bez presude , ali moćna holandska medicina je vratila slavnog Djenerala iz mrtvih !
Lepo je kad kazes slavnog...

Back