- Poruka
- 23.566
A ti si sa Arkanom bio u Slavoniji pa znaš šta je radio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si sa Arkanom bio u Slavoniji pa znaš šta je radio?
Bio sam u Vukovaru i znam da je tom coveku stalo samo do sebe i svoje zarade, imam drugove koji su bili kod njega, znam kurave koje je trosio od Vukovara do lloka, oo da znam puno, ali nije tema
Auuuuuu, nešto si debelo pobrka, Arkan kurave trošio, ......jesi ti siguram da dobro znaš te drugove što su ti kod njega bili!!!er
Ovaj što je rik'no, ....taj jeste debelo kurave, ......pardon maloljetnice trošio,....ali Arkan, ejjjj
pa ovde na forumu se svrsava na njega, prica se takosta mi koji smo tu bili i osetili znamo
![]()
Imao sam priliku da ga upoznam lično .Izuzetno smirena osoba i uopšte nije izgledao kao oficir .
Neobičan lik u svijetu oficira a isticao se po tome što je u borbi bio sa vojnicima u prvim redovima .
Kunem ti se..
Da li znas da je u Iloku bilo "modernih klubova"ako me beres..
bilo je tamo lepe robe..
Komp mi je u banani inace bi ti preko google mapsa pokazao lokacije, ako si bio uopste nekad u tim krajevima..
A da ne pricam kako su se zene sa UN ovcima trosile i to za male pare, a sad su "gospodje"![]()
Koliko znam covek je zavrsio akademiju sa 10.0 .Ko god ga je sreo samo reci hvale za njega je imao
Ti meni o Iloku, .....endemskom staništu tripera da pričaš, .......nego Arkan, nije ti on taj tip!
Tebi, ustvari, smeta što je Milošević menjao RSK (geografski nepovoljnu i ekonomski lošu teritoriju) za daleko bolju RS? Tako i napiši. Ali znaj, emocije su jedno, zdrav razum je drugo. To je, možda, jedina dobra odluka koju je doneo.
Ти ниси здрав у глави (ал то је тако типично).
Би ли ти мјења једну руку за другу да ја дођем да ти је одсјечем? Пошто си дешњак рецимо, онда десна ти је "боља".
Ал треба имати интелигенције па разумјети шта значи нестанак Крајине и пола милиона Срба за западну границу РС на дуже стазе. И шта ће то значити СЉЕДЕЋИ ПУТ. Ал добро, ваљда по такима ка ти, РС са запада боље да чувају пола милиона муслимана и 5 милиона Хрвата, него ли Срби.
Ти ниси здрав у глави (ал то је тако типично).
Би ли ти мјења једну руку за другу да ја дођем да ти је одсјечем? Пошто си дешњак рецимо, онда десна ти је "боља".
Ал треба имати интелигенције па разумјети шта значи нестанак Крајине и пола милиона Срба за западну границу РС на дуже стазе. И шта ће то значити СЉЕДЕЋИ ПУТ. Ал добро, ваљда по такима ка ти, РС са запада боље да чувају пола милиона муслимана и 5 милиона Хрвата, него ли Срби.
"Crni Srbine" (ne ti) ......vidis ti sta on kaze.......bolje trgovati svojim telom i dusom.......nego se boriti za to kao jednu celinu. Gde ja mogu da svom najgorem vekovnom krvniku da "halalim" ogroman deo svoje teritorije zarad laznog i trulog mira!
Da ponovim, na stranu emocije ljudi iz Krajine, ali ta teritorija nije mogla duže da se brani, jer je imala izuzetno mali koridor koji je povezivao sa RS. Sam kvalitet zemlje je loš, većinom krš. Lepa zemlja, ali ne previše plodna. Takođe treba znati šta se dešavalo na frontu, recimo kad su tenkovi iz Obrovca i Benkovca krenuli ka Kninu. Koliko ljudi zna za taj događaj? Dok su vojnici iz pomenutih gradića godinama bili na frontu, u Kninu se stvorila "elita" koja je zaustavljala svaki humanitarni konvoj i sprovodila ga na lokalne pijace. Nemoj da mi napišeš kako to nije tačno, jer jeste. Dobro znam šta je slato kao humanitarna pomoć, koliko i kad. Znam i gde je zaustavljanja i kako je išla umesto kao pomoć, u nečije džepove.
Kad budeš dovoljno hrabar da prihvtiš istinu, možda možemo o tome da pišemo.
Tebi, ustvari, smeta što je Milošević menjao RSK (geografski nepovoljnu i ekonomski lošu teritoriju) za daleko bolju RS? Tako i napiši. Ali znaj, emocije su jedno, zdrav razum je drugo. To je, možda, jedina dobra odluka koju je doneo.