- Poruka
- 11.563
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav jadan i patetičan pokušaš Jugoslavena da još jednum pljunu na Srbe. Naravno, opet neuspeo.
Živeli svi heroji Republike Srpske Krajine koji su branili ljude od zla hrvatskih terorista!
Imao sam priliku da ga upoznam lično .Izuzetno smirena osoba i uopšte nije izgledao kao oficir .
Neobičan lik u svijetu oficira a isticao se po tome što je u borbi bio sa vojnicima u prvim redovima .
Imao sam priliku da ga upoznam lično .Izuzetno smirena osoba i uopšte nije izgledao kao oficir .
Neobičan lik u svijetu oficira a isticao se po tome što je u borbi bio sa vojnicima u prvim redovima .
Хвла Вам генерале што си храбро и достојанствено бранио српски народ Републике Српске Крајине и Републике Српске. Почивај у миру, лака ти српска земља - вечна Вам Слава!
Причао сам са њиме прије пар година, а о чему него о рату... Изузетан човјек, официр, професионалац, борац, карактер, Србин..
/QUOTE]
Čo'eče, .....priča si s'njim.....čim se ti fališ?
- - - - - - - - - -
Ma Marko Kraljević, .....ajde ne lopetaj!!!![]()
Heroj je svako ko se suprostavio puštenoj terorističkoj zveri iz SR Hrvatske.
Heroj je svako ko se suprostavio puštenoj terorističkoj zveri iz SR Hrvatske.
Da da, slažem se, .....ko se suprostavi, .....a koga treba gurati da se suprostavi, a on ko fol prihvati pa te zahebe, ......šta je taj???
Hahaha, pa makar bio jajara i kukavica..lako je biti heroj kad imas zaledje..ali na muci se poznaju junaci
Pa heroj![]()
I Mile Mrkšić je heroj, .......slušaj pokrštenjak hebe mi se za tim herojima, .....malo je nas srpski junaka ko ja i ti , al' na suprotnim stranama Krstarice!!!![]()
ko ko ko daaaaaakkkNašta ovo liči , ovo prostačko iživljavanje nad upravo preminulim Generalom ?
Pa za onu stoku krvožednu, ustašku stepinca se maše pravilnikom i brišu postovi ako neko kaže ijednu ružnu, a ovih par izroda ovde se prostače nad ovim čovekom i to prolazi bez da se iko osvrne.
Dno dna ...nije ni čudo što ste sve pametne rasterali odavde![]()
Hahaha, pa makar bio jajara i kukavica..lako je biti heroj kad imas zaledje..ali na muci se poznaju junaci
Cuj heroj je svako ko..
Treba biti malo dublji od toga..
- - - - - - - - - -
Pa heroj
- - - - - - - - - -
Ajde, cekamo jos nekog ko je pricao sa njim..![]()
Našta ovo liči , ovo prostačko iživljavanje nad upravo preminulim Generalom ?
Pa za onu stoku krvožednu, ustašku stepinca se maše pravilnikom i brišu postovi ako neko kaže ijednu ružnu, a ovih par izroda ovde se prostače nad ovim čovekom i to prolazi bez da se iko osvrne.
Dno dna ...nije ni čudo što ste sve pametne rasterali odavde![]()
Cuj heroj je svako ko..
Treba biti malo dublji od toga..![]()
Ne, ne treba biti dublji. Hrvatski zločini su uvek bili jasni, surovi i očigledni. Zato je trebalo biti samo odlučan da se odbraniš, ništa više.
Слава ти и хвала часни Човече!
Делује бљутаво ово глуматање демократије, добросуседских односа и каквих све не лудости, а у стварности су дебело побркани лончићи и недостатак елементарног достојанства.
- - - - - - - - - -
Не чуди када усташа пише о дубини. Навикло то на јаме и каме.
![]()
Ti si izneo zanimljiv stav, da je Arkan išao u rat da nekoga brani.