General Mekenzi - bombe na Srbiju, najveca greska OTAN

Jak je to neki general...

Ne znam stvarno koliko je jak i koliko dize na benchu, ali dobar je formula vozac.

- - - - - - - - - -

razumeo sam veoma dobro da si rasista i da se nadam da kada i vidis te domace ljude , da im to ponovis.

pa ako i dobijes po gubici , nece mi bit zao.

vidim da si veoma dobar u lizanju anglosaksonskih i mogu ti reci , samo tako nastavi.

a sobzirom da itekako imam postovanja za stradanje Nativ , ne samo ovde vec i u severnoj americi i te anglosaksonce , veoma laHko ih ***** , kada su mi i govorili da sam ******* immigrant i da sam im uzeo polozaj i dobru lovu.

Moje je pitanje je bilo , a znaci ti si nativ?
uz odgovor ,
neee , moji su dosli pre 2 -3 veka i to iz Engleske,

e tada su i dobili i lekciju iz Historije , ko su bili doseljenici u Severnu Ameriku iz EVROPE.

sve ***** , lopovi , ubice , kriminalci , seci kesarosi i ..su brodovima poslati ovamo i kazem im

O pa vis te potomci ***** < LOPOVA UBICA ...

i samo se ti tamo i dalje ulizuj a Ja cu ki i dosada , kad god mogu , podsetim ih DA SU OTISLI I U AVGANISTAN da ubijaju zarad americkoga interesa i da nema ni jote od demokratije.

Ma jok, ja sam basista, sviram K ovde sa tobom. ;)

Nemoj da me smaras, prod'o si se, a ovde glumis neki moral, ti si njima rek'o ovo ono. :roll:

Mene si nas'o da foliras. :)

Ne znam stvarno koliko je jak i koliko dize na benchu, ali dobar je formula vozac.

- - - - - - - - - -

Ma jok, ja sam basista, sviram K ovde sa tobom. ;)

Nemoj da me smaras, prod'o si se, a ovde glumis neki moral, ti si njima rek'o ovo ono. :roll:

Mene si nas'o da foliras. :)

jook

nemas ti zicu a ni gudalo da bih te od folirao.

takvi ko sto si ti su mi veoma dobro znani.

nadam se da ces jednoga dana biti hrabar i domacim ljudima reci too sto si ovdje izjavio.

pa da i dobijes ono sto bi i bilo pravedno.

i nijesi ti jedini , imalo ih je ihaha , hrabrih , koji su se asimirali ki john , pa smith ...jer , eto , ovi ne mogu reci tvoje ime ...na pravilan nacin.

pizduna je tamo bilo , kao sto ih i ima ovde.

- - - - - - - - - -

Bravo, reci tom frfljavcu istinu pravo u lice.

jaginjice , jel si pocela da duboko udises ,

vis i ovde bi mogla da i radis

ups , koji bi te ovde....

drzi se ti tamo kacke petlje , kartona , kurtona , mislim da ces i dobiti

od imigranata

- - - - - - - - - -

.

Не знам како је у Канади,

али када неко за собом остави хиљаде мртвих, то није грешка.

То је злочин.

.

i ovde je to zlocin , no , ako su anglo saksonci to cinili spram DOMACIH LJUDI , onda i nije.

jer bo su im doneli slobodu.

i od zivota

Back