General Božidar Delić - plačljivac ili nešto drugo?

Što mene? Nisam bila ni na Kosovu ni u Srbiji niti sam tražila da me čovek brani :lol:
Uostalom nisam ja ništa izmislila, stvarno se poneo malo previše feminizirano, da ne upotrebim neku drugu reč :cool:

sigurno ti je zasmetalo i sto mu je kosa nekako neuredna....pa gde si nesreco bila za vreme sranjeta ako nije tajna...znamo gde je bio ovaj "feminizirani" al kad imas nesto protiv coveka,izlozi nam svoje "podvige" pa da vidimo koji si ti kalibar da pljujes po Delicu...

sigurno ti je zasmetalo i sto mu je kosa nekako neuredna....pa gde si nesreco bila za vreme sranjeta ako nije tajna...znamo gde je bio ovaj "feminizirani" al kad imas nesto protiv coveka,izlozi nam svoje "podvige" pa da vidimo koji si ti kalibar da pljujes po Delicu...

E da, baš mi je zasmetalo, nisam mogla da spavam zbog njegove kose :lol:
Bila sam daleko :mrgreen:

A kad je trebao da svedoči protiv Haradinaja?

Jeste, Delic je kriv sto su vasi partneri iz Haga oslobodili Haradinaja. Verovatno je kriv i za Orica. I zato sto Tudjman, Izetbegovic, Ceku, Taci... nikad nisu ni optuzeni.
Za sve to je kriv Delic i zato je zasluzio da ga nekakve raspale narkomancine, nekakvi klinci iz Ivanjice i debele, dlakave i nedojebane kravetine pljuju po forumima, uz sve to optuzujuci ga za nekakav "manjak muskosti". Delic poznaje koncept prijateljstva, razmislja o tudjim osecanjima, i zato treba pljunti po njemu.
Oprosti im Boze, jer ne znaju sta rade.

Poslednja izmena:
A kad je trebao da svedoči protiv Haradinaja?

pa da iole pratis sta se desava znao bi da su ga stavili na listu svedoka protiv haradinaja i da ga posle nikad nisu zvali da svedoci!ili verujes da se nije odazvao?da se uplasio?pa vidis li ti sta tuzilastvo radi svedocima(doduse Srbima koji treba da svedoce protiv Srba) a njemu bi oprostili da nije hteo da se pojavi a oni insistirali?ne prijatelju...haradinaj,oric i ostale ubice su unapred bile oslobodjene a ti se pravis pametan nad jednim od retkih LJUDI koji su ostali u ovoj zemlji...

Back