Generacija Y- žene koje ne umeju da naprave ni bajaderu

Nije dobro kada se radi- jer nije ženino da glumi lovca, donošenje novca u kuću je muška briga, a opet nije dobro ni kada ne radi- sponzoruša kojoj je upala kašika u med.
Ako se onda nađe neka sredina, žena koja radi, ali bez mnogo strasti za posao, čisto da je ne nazovemo karijeristkinjom, samo odrađuje od 7 do 15h, i trk kući da sredi muža i djecu... koja su onda tu zaduženja njenog supruga?
Ako ona radi u dvije smjene, posao i kućne obaveze (to nije samo kuvanje, ako su djeca mala potrebno je svakodnevno čistiti, sređivati, peglati i slično, i to raspoređeno u jednoj nedjelji daje radno vrijeme od nekoliko sati) šta za to vrijeme radi njem muškarac?
Smeta li muškarcu ako ga žena liši i bračnih obaveza, ako već kućne neće da obavlja?
Kakav je roditelj čovjek koji ne želi da očisti za svojim djetetom, nego čeka žena da sredi? KOga je briga da li će ga neko nazvati papučarem ako je rođeno dijete u pitanju?
Loš kao domaćin, loš kao otac... u čemu je dobar taj 'normalni' muškarac 'nepapučar'?

Yebiga ,ti izgleda nisi ni pročitala šta sam napisao .Muž iliti suprug treba naravno da pomogne u kućnim obavezama i ja vjerujem da je to tako u barem 90 posto slučajeva .
Eto pobijedila si ne da mi se više raspravljati samo mene čudi kako vama ženama promakne takav detalj kao kakav je taj vaš budući .Žene su stručnjaci za detalje i potrebne i nepotrebne i za rasprave i svašta nešto i sve vidite .:mrgreen:
Ne razumijem pridajete tome daleko više pažnje nego muški pa opet

Yebiga ,ti izgleda nisi ni pročitala šta sam napisao .Muž iliti suprug treba naravno da pomogne u kućnim obavezama i ja vjerujem da je to tako u barem 90 posto slučajeva .
Eto pobijedila si ne da mi se više raspravljati samo mene čudi kako vama ženama promakne takav detalj kao kakav je taj vaš budući .Žene su stručnjaci za detalje i potrebne i nepotrebne i za rasprave i svašta nešto i sve vidite .:mrgreen:
Ne razumijem pridajete tome daleko više pažnje nego muški pa opet
da pomogne nego sta,taman posla da mu se to racuna u ravnopravni posao
nego "mama mama je l mogu ja da brisem prozore" pa posle mama mora sve da popravi jer je zamrljao

Back