Generacija X – žene koje nemaju ni porodicu ni karijeru

mislim da se ne radi o tome
ako izaberes muza koji ti ne da da radis, to je tvoj pogresni izbor
ali, sama koncepcija roditeljstva u nasoj zemlji, pa i koncepcija karijere je takva da moze da se hendluje sa oba, to sam htela reci
ako si, naravno, neka prosecna zena

Najveca greska moje majke.
A sve se moze kad se hoce. Kako ja mogu da stignem i u skolu, i da prevodim, i da skuvam, kad budem imala dete igracu se lutkama sa njim. Normalno da ne mozzs sam, al ako imas u zivotu pored sebe iole normalnog muskarca\zenu, ne vidim razlog da se ne postigne sve, ukljucujuci odlazak na veceru\zurku ili sta god.

Oooooo! Na kom jeziku da ti pišem! Mene baš briga što sam upisao gimnaziju umesto tehničke, iako sam to želeo. Ne osvrćem se svakog dana za tim. Ali ova što ne može više da ima decu, svakog dana cmizdri. I treba!

A ti pročitaj post pre nego odgovoriš. I probaj da ga razumeš.

А ти седиш поред ње и мериш колико пута дневно она цмиздри, па на основу тога процењујеш количину њеног промашаја у животу? :lol:

Неко ко је уписао погрешну школу и цео живот ради посао који му се не свиђа и за који није рођен - тај цмиздри само мало, и само мало је фаличан? :zper:

А, наравно, сви други су увек фаличнији од нас ;)....ми се и не осврћемо на сопствене грешке и промашаје...а сажаљевање и осуђивање других чини да се осећамо тааааако супериорно! :super:

А ти седиш поред ње и мериш колико пута дневно она цмиздри, па на основу тога процењујеш количину њеног промашаја у животу? :lol:

Неко ко је уписао погрешну школу и цео живот ради посао који му се не свиђа и за који није рођен - тај цмиздри само мало, и само мало је фаличан? :zper:

А, наравно, сви други су увек фаличнији од нас ;)....ми се и не осврћемо на сопствене грешке и промашаје...а сажаљевање и осуђивање других чини да се осећамо тааааако супериорно! :super:

Blago tebi kad ti je nemanje dece isto ko i svaka druga greška u životu.

КО је комептентан да процени количину нечијег промашаја????:roll:

КО је тај који мери количину нечије несреће и при томе даје дозволу да неке људе на основу тога називамо фаличнима???:roll:

Дај, повежи нас директно са Оним Горе, пошто видим да имаш неке протекције код њега....па да чујемо из прве руке. :mrgreen:

Имам тетку која никад није хтела децу (и добро је што није јер је једно себично и саможиво стврење). Под старе дане сетила се и рекла:''Ех, да сам имала децу сада бих имала неког да ме пази кад се разболим!'' :roll: Познајући је, искрено верујем да је она САМО ЗАТО у једном тренутку зажалила што нема деце.

И шта сад? Испада да је она сада несрећнија од некога ко је 40 година робијао на послу који мрзи из дна душе, јер није на време уписао школу коју је желео? :dontunderstand:

На ком кантару се мери степен свачије несреће па да можемо компетентно да проценимо ко је фаличан скроз, а ко само мало фаличан? Или су услови општи:
- погрешна одлука у веи са децом - истиче се у фаличности
- погрешна одлука у вези са послом - врло фаличан
- погрешна одлука у вези са патнером - фаличан
- погрешна одлука у вези са местом живљења - мало фаличан
- погрешна одлука у вези са пријатељима - тек-тек фаличан

;)

КО је комептентан да процени количину нечијег промашаја????:roll:

КО је тај који мери количину нечије несреће и при томе даје дозволу да неке људе на основу тога називамо фаличнима???:roll:

Дај, повежи нас директно са Оним Горе, пошто видим да имаш неке протекције код њега....па да чујемо из прве руке. :mrgreen:

Имам тетку која никад није хтела децу (и добро је што није јер је једно себично и саможиво стврење). Под старе дане сетила се и рекла:''Ех, да сам имала децу сада бих имала неког да ме пази кад се разболим!'' :roll: Познајући је, искрено верујем да је она САМО ЗАТО у једном тренутку зажалила што нема деце.

И шта сад? Испада да је она сада несрећнија од некога ко је 40 година робијао на послу који мрзи из дна душе, јер није на време уписао школу коју је желео? :dontunderstand:

На ком кантару се мери степен свачије несреће па да можемо компетентно да проценимо ко је фаличан скроз, а ко само мало фаличан? Или су услови општи:
- погрешна одлука у веи са децом - истиче се у фаличности
- погрешна одлука у вези са послом - врло фаличан
- погрешна одлука у вези са патнером - фаличан
- погрешна одлука у вези са местом живљења - мало фаличан
- погрешна одлука у вези са пријатељима - тек-тек фаличан

;)

To je moje mišljenje i nikada ga neću promeniti. Da-li-me-razumeš? I prekini da pominješ Onog Gore. Ne uzimaj uzalud ime Gospoda Boga svog.

To je moje mišljenje i nikada ga neću promeniti. Da-li-me-razumeš? I prekini da pominješ Onog Gore. Ne uzimaj uzalud ime Gospoda Boga svog.

Аха, а шта би ОН рекао да те чује како вређаш друге људе и називаш их фаличнима само зато што су некада у животу донели неку погрешну одлуку, а при томе никога нису ничим повредили или угрозили? :p

А шта је са оним:''Љуби ближњега свог као себе самог''? :think:

Аха, а шта би ОН рекао да те чује како вређаш друге људе и називаш их фаличнима само зато што су некада у животу донели неку погрешну одлуку, а при томе никога нису ничим повредили или угрозили? :p

А шта је са оним:''Љуби ближњега свог као себе самог''? :think:

On neka mi sudi po Njegovoj volji.
A doneti odluku da nemaš dece, a Bog je rekao "množite se i nastanite zemlju", je samo po sebi greh, ako ćemo pominjati Božje reči.

A doneti odluku da nemaš dece, a Bog je rekao "množite se i nastanite zemlju", je samo po sebi greh, ako ćemo pominjati Božje reči.

А теби лично је дао право да другима судиш у Његово име? :lol:

Или ће то он ипак моћи сам да учини и без тебе, и да сам одреди ко је ''фаличан'' а ко не, а? ;)

a ti kao musko bas znas sto znaci imati djecu, mozes da imas citavo tuce a da do kraja zivota ni nisi svjestan da su se rodili i postoje
pogotovo ovamo na nasim prostorima
gdje se citavo ocinsvo najcesce zasniva na spermi, novcaniku i prezimenu
eventualno kojim batinama tu i tamo, "da se zna ko je musko"

А теби лично је дао право да другима судиш у Његово име? :lol:

Или ће то он ипак моћи сам да учини и без тебе, и да сам одреди ко је ''фаличан'' а ко не, а? ;)

1. Kad sam ja sudio u Njegovo ime? Lažemo malo da bi dobili repku, a?

2. Naravno. On to stalno čini.

a ti kao musko bas znas sto znaci imati djecu, mozes da imas citavo tuce a da do kraja zivota ni nisi svjestan da su se rodili i postoje
pogotovo ovamo na nasim prostorima
gdje se citavo ocinsvo najcesce zasniva na spermi, novcaniku i prezimenu
eventualno kojim batinama tu i tamo, "da se zna ko je musko"

To ćeš morati moga sina da pitaš, kad odluči da se učlani ovde.

Pa sad, te reci su iz perioda neposredno pre napustanja Nojeve barke.

Od tada ljudi su se potrudili da valjano ispune Boziji nalog, tako da je sada Zemlja itekako nastanjena i prenaseljena.

Tako da bih rekla da je malo nelogicno pozivanje na tu izjavu kao razlog da bi smo se odlucili da imamo decu

Back