Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ove navedene generaciju sa naslova su napravile modni boom ne samo u muzici nego i u modi slatkih sezdesetih i sretnih sedamdesetih. Nasi stari ljudi su bili veoma pametni i moderni za razliku od kasnijih generacija.
Ove navedene generaciju sa naslova su napravile modni boom ne samo u muzici nego i u modi slatkih sezdesetih i sretnih sedamdesetih. Nasi stari ljudi su bili veoma pametni i moderni za razliku od kasnijih generacija.
Ne želim da omalovažim ali muzika je bila najbolja između "60 i "80
Ne znam ko je izjavio ali je tačno: "Muziku uz koju sam ja odrastao su pravili peederi i satanisti, zato je tako dobra".
Revolucija mišljenja (1967-1968) koju su izneli ti ljudi je bila možda najznačajnija od one 1848. godine. Potonje generacije u koje i sam spadam (rođen 1960ih) nisu bile u stanju da toliko radikalno naprave otklon jer su nam oni već osvojili neke slobode.
Od 1973. ih konzervativci krešu, uvek u nekim oblandama tradicionalizma, tobož progresivnog kapitalizma, liberalizma, i nastavlja se i dalje.
60tih i 70tih su se muskarci nosili drugacije nego danas. Bilo je u modi da se odjeca nosi strogo uz tijelo a nije bilo cool nabildovano tijelo kao danas. Cool je bilo vitko tijelo a umjesto u teretanama, vjezbala se gimnastika tako da je to bilo zdravije nego danas, ne racunajuci proteinske preparate koji se danas upotrijebljavaju.