sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene kakav tip vam je drazi, kad svrsava i puno vas i dugo prska i oblepi vas ili onaj koji samo malo strcne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene kakav tip vam je drazi, kad svrsava i puno vas i dugo prska i oblepi vas ili onaj koji samo malo strcne?
draz mi ne zavisi od lepka...nekako je vise vezana za njegov odmeren karakter....![]()
Ahaa... znači da svršava u kratkim mlazevima![]()
nemam pojma...svako svrsava na svoju stranu....
p.s. danas sam u fazonu ljubica......![]()
Pa da... primetio sam da pominješ guzne tetovaže
Ako, ako... ljubi te i čika Hard![]()
Gde mala? To je velika začkoljica.ovo me podseti na jedan savet koji sam dobila skoro
kaze ako posle dugog ne vidja s deckom on samo malo strcne (malu kolicinu sperme) to je znak da te vara, ako vidis da je pun i da je izbacio mlazeve ok je ne vara te
e sad ima mala zackoljica - drkanje
eto covek nikad nije siguran![]()
Znači... tapetari su zakon![]()
![]()
A šta sa onim koji nikako ne svršava, nego gusla satima?
onda ona mucenica odozdo na oporavak
muzjaci koji mogu dugo da deljalju su na ceni, jer oni onda mogu sve, i dugo i kratko, i ovako i onako... to je najbolje, mesovito je, pa nikad ne znas sta te ceka![]()
Pitanje je samo do kada će mi to biti aktivnost...dobra ti trenutna aktivnost
daca vs brus![]()
Potrošna su oni roba, veruj mi.![]()
Pitanje je samo do kada će mi to biti aktivnost...![]()
ovo me podseti na jedan savet koji sam dobila skoro
kaze ako posle dugog ne vidja s deckom on samo malo strcne (malu kolicinu sperme) to je znak da te vara, ako vidis da je pun i da je izbacio mlazeve ok je ne vara te
e sad ima mala zackoljica - drkanje
eto covek nikad nije siguran![]()