sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 31.830
Zene kakav tip vam je drazi, kad svrsava i puno vas i dugo prska i oblepi vas ili onaj koji samo malo strcne?
Znači... tapetari su zakonZene kakav tip vam je drazi, kad svrsava i puno vas i dugo prska i oblepi vas ili onaj koji samo malo strcne?
Ahaa... znači da svršava u kratkim mlazevimadraz mi ne zavisi od lepka...nekako je vise vezana za njegov odmeren karakter....![]()
Ahaa... znači da svršava u kratkim mlazevima![]()
Voliš u ljubicu... danas?nemam pojma...svako svrsava na svoju stranu....
p.s. danas sam u fazonu ljubica......![]()
Voliš u ljubicu... danas?![]()
Pa da... primetio sam da pominješ guzne tetovaže
Ako, ako... ljubi te i čika Hard![]()
Gde mala? To je velika začkoljica.ovo me podseti na jedan savet koji sam dobila skoro
kaze ako posle dugog ne vidja s deckom on samo malo strcne (malu kolicinu sperme) to je znak da te vara, ako vidis da je pun i da je izbacio mlazeve ok je ne vara te
e sad ima mala zackoljica - drkanje
eto covek nikad nije siguran![]()
Moleri koji puno prskaju nisu na ceni...Znači... tapetari su zakon![]()
onda ona mucenica odozdo na oporavak![]()
A šta sa onim koji nikako ne svršava, nego gusla satima?
Potrošna su oni roba, veruj mi.onda ona mucenica odozdo na oporavak
muzjaci koji mogu dugo da deljalju su na ceni, jer oni onda mogu sve, i dugo i kratko, i ovako i onako... to je najbolje, mesovito je, pa nikad ne znas sta te ceka![]()
Pitanje je samo do kada će mi to biti aktivnost...dobra ti trenutna aktivnost
daca vs brus![]()
pa da ako preteruje odose misici i prostata, zato umereno, mesovitoPotrošna su oni roba, veruj mi.![]()
sto duze daco, drs se junacinoPitanje je samo do kada će mi to biti aktivnost...![]()
A kyta, tako pametna, pa zna kada je rucno, a kada pichkalno obradjena?ovo me podseti na jedan savet koji sam dobila skoro
kaze ako posle dugog ne vidja s deckom on samo malo strcne (malu kolicinu sperme) to je znak da te vara, ako vidis da je pun i da je izbacio mlazeve ok je ne vara te
e sad ima mala zackoljica - drkanje
eto covek nikad nije siguran![]()
Kad stcne obicno ide pitanje, sta, to je to... i pod pitanje aj govori koga si heftao... tako da ovo prvoZene kakav tip vam je drazi, kad svrsava i puno vas i dugo prska i oblepi vas ili onaj koji samo malo strcne?