ForestGreen
Veoma poznat
- Poruka
- 10.853
Довољан за гејмера који није фанатик да баца паре на чудеса
Иначе, опрема не чини човека про гејмером... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad si sebi upravo skocio u stomak...Ja sam za ovui graficku dao 230 evra koja je sasvim dovljna za vecinu igfara u 1920x1080 na HIGH ili ULTRA da daje oko 60 FPS, cak I Witchera 3...koji je dosta zahtevan...E sad...Kad budem uzimao 2K monito znac 2560x 1440 onda ce mozda ova graficka biit tek dovoljna..Ali prvenstveno mi komp NE SLUZI za igre tako da..ALi opet Kazem--dok bude trebala nova, jaca grafa-ova ce vredeti npr 100 + evra a nova ce biti 300-opet cu dati 200 + evra za graficku I imacu da mogu normalno da se igram..A za monitor...e to je vec posebna problematika..Довољан за гејмера који није фанатик да баца паре на чудесаИначе, опрема не чини човека про гејмером...
![]()
aLI IPAK TVRDIS "NE VREDI VAM ZVER OD MASINE BEZ MONITORAKOJI JE SAMO 60 hZ"? Ja imam "samo"60hz..i nije bas da sa profi gamer ali samo daleko od loseg...Ja stojim iza toga da komponente ne cine igraca dobrim gejmerom. Imas likove koji su pro gejmeri sa krs komponentama. Mnogi od njih nisu youtuberi koji strimuju igre jer eto, nemaju novca da finansiraju sebi vrh opremu kako bi strimovali meceve.
Ja stojim iza toga da komponente ne cine igraca dobrim gejmerom.
Tačno tako.... u rukama Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita.Bajke. Meni je najvise odgovarao mis od 500 dinara kineski. sve zavisi od osobe do osobe.
Pričaš za Piva ili za Njuza...?Samo sto on nije Mandusic Vuk... niti u rukama drzi pusku...
Pa za onog na koga si ti mislio, ocigledno, citirao si...Pričaš za Piva ili za Njuza...?
na terenu sam ovaj mesec. Koristim 2g mobilni internet. dovoljan za krstaricuIgraonica u LAN-u je druga priča, tu je nebitno šta koristiš jer je ping uvek minimalan. I navikneš se na podešavanja, puške itd direktno tu.
Igranje na netu u 16vs16 je drugačije.
CS:GO rang? 0. Ne igram CS:GO. Kupio ga na steamu, odigrao 3 partije, ugasio. Nikad više.
Razni serveri trenutno imaju drugačija podešavanja i rates za svaku pušku ponaosob. I pričam baš o 1.6. Ja sam više 1.5 igrač bio. Pre toga Quake 3 Arena, a tu negde i UT99.
Miš od 500 đunti te neće spasitijer se sada mahom prave sa 1000-1200dpi i veoma lošim senzorima. Nekada su se pravili sa idealnih 400dpi u default modu. Nema toga više.
Dođi ponekad na MILF Deathmatch.Ili na rumunski respawn.weststrike.ro 213.32.98.76 port 27015, ako primetiš da je neko potpuno nenormalan, to sam najverovatnije ja.
![]()