Геј парада у Њујорку. Чедај и Чеку у сузама

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iron Lord:
dugmedva0b.jpg

:mrgreen:

Nisam baš tak'a, al' 'ajde ako ti je ova tvoj broj... :lol: :lol: :lol:

Iron Lord:
Nešto zapiah sebe kako bih se osećao na Duhovom mestu?
Da li bih se ljutio što je neko objavio šta je objavio po ovako vrelom danu, ili bih se pak ljutio što neki moderatorčić pokušava da dobije jeftine predizborne poene sve žaleći slučaj?

Odoh ja da se ne sekira zbog mene...

Nemoj..!!! :shock:

Ostajte ovde... :wink: :lol:

p.s. ...a posle ćemo se kajemo natenane... :razz:

Iron Lord:
Gledaj, nisam mislio na političke neistomišljenike već na seksualne.
Dakle, neko koga smatraš koleginicama sa foruma...
Samo žena može da opanjkava ženu...

aaaaaaaa, ljubomora mis'iš...hahahahahah...nema toga ovdeNa... :lol: :lol: :lol:

p.s. opanjkavačice samo o sebi govore...nije mi to nivo...nema da brineš za mene 8-)

A gde moja slika već jednom..? :twisted:

Iron Lord:
Vidite Strelo, neko uzmeirava seksualno, neko uznemirava sa decom...
Meni svojevremeno pisao Glas Sauronov...
Ja mislio stvarno on kad ono ispade Duh Svekrve...
Pitao me za Amerikance i još nešto...

Видите Ајроне, стварно не знам ко је коме шта писао, знам да је мени Sarge претио јавно да ће "пингује" и нађе моју IP адресу ... Такође је једна припроста и поремећена особа објавила моје име недавно и још неке податке (погрешне), јер срећом не зна готово ништа о мени, али је Јомини срећом, то избрисао.
Дух Секире је овде један од форумаша са најдужим форумским стажом и један од форумаша кога највише ценим, а и принципијелно се увек залажем за оне који су на било који начин угрожени. Сви који су били или неправедно бановани, или на било који други начин оштећени, имали су моју подршку.

ALI KO JE ONDA PECA SA VIRUSIMA?
:confused: :confused: :confused:

Duh Sekire:
хвала на подршци, а нешто не видим да мађарском транџи пише да је банован корисник.
нисам ни тражио правду, од овдашње управе је не очекујем.
Da nisi bezobrazan koliko si pametan, mogao si barem da pretpostaviš da li sam bio prisutan od trenutka postavljanja one poruke. Ali ne, bitno je da se laje na banderu, makar i bez razloga ili još manje - smisla.
Neka ti je na čast. Treba da se stidiš svog ponašanja. Ali samo ako si čovek. Drugačije ne. Budi ponosan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back