Gej parada u Beogradu 2008.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E jbg, vi se sad upustiste u raspravu o prirodi homoseksualnosti, a poenta je da bi parada digla prosecnom Srbinu pritisak i da to ne bi proslo bez sranya. Niko, pa ni najzadrtiji Obrazovci i drugi qrci ne brani tim ljudima da sexualno opredeljenje izrazavaju u privatnosti doma svog. Cemu parada?

Gle koliko se njih sjatilo na ovoj temi.
Otkud i ja ovde?

Eh da su neki na božjem mestu drugačije bi ovaj svet napravili.
Mislim da bi Bog morao da postane smenjiv i da bi trebalo da se bira na slobodnim demokratskim izborima. I TO U SRBIJI. NEGO ŠTA!

prof.G r o f`:
Evo opet priznaješ da bi bio u šoku kada bi saznao da ti je sin ***** i da ga prima u dupe a ovamo "i oni su ljudi"..

Ajde bre, ne tupite leba vam.

I kakve veze ima sad Hitler sa pederašima u 2008-oj godini i njihovom "balu vampira". Doduše komandir SA Ernest Rem bio je ***** ali ga ovaj na vreme "natrtio"!
Kako nema veze. Sloba je iza sebe ostavio stotine hiljada malih Hitlercica. Pa ti bi bre jednoj grupi ljudi koji su po necemu sto ne ugrozava druge razliciti oduzeo ljudska prava. Jok, ja sam hebeni diktator zaostali iz srednjeg veka.

Тобожњи душебрижници, људи које је изнедрио Брозов антисрпски режим, скупо продају причу о "људским правима"-правима хомосексуалаца и " потреби да се Србија денацификује". Србија никада није била нацистичка, али је итекако била бољшевичка. Наше друштво би требало детитоизовати , декомунизовати и депедеризовати.

Кад ових "стручњака" не буде било, Србија ће се уздигнути као митска птица Феникс.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back