- Poruka
- 54
On je kukavac danas na onoj "iz*ebanoj" strani koliko mi se čini 5-6 ti.......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шон:... jbt nije zdravo ovolko se smejati... aj' uzdravlje...
![]()
Zbog omalovazavanja doticnih u drustvu.....Yopa:E jbg, vi se sad upustiste u raspravu o prirodi homoseksualnosti, a poenta je da bi parada digla prosecnom Srbinu pritisak i da to ne bi proslo bez sranya. Niko, pa ni najzadrtiji Obrazovci i drugi qrci ne brani tim ljudima da sexualno opredeljenje izrazavaju u privatnosti doma svog. Cemu parada?
I sta ce oni? Da se bore protiv toga setajuci gole guzice gradom? Yebes takvu borbu za prava.volunteer:Zbog omalovazavanja doticnih u drustvu.....
volunteer:Mi nista...oni ce sve da urade a na nama je da li cemo da gledamo tu paradu ili ne...niko nas ne tera...sloboda izbora pa izvoli.....
Moj je izbor a ne tvoj sta cu ja da radim...hvala na predlogu u svakom slucaju.....prof.G r o f`:Ti im pomogni pa idi i nabijaj im prskalice u dupeta da bude baš pravi spektakl i maksimalno svečano. Tvoj je to izbor , pa izvoli.........
Kako nema veze. Sloba je iza sebe ostavio stotine hiljada malih Hitlercica. Pa ti bi bre jednoj grupi ljudi koji su po necemu sto ne ugrozava druge razliciti oduzeo ljudska prava. Jok, ja sam hebeni diktator zaostali iz srednjeg veka.prof.G r o f`:Evo opet priznaješ da bi bio u šoku kada bi saznao da ti je sin ***** i da ga prima u dupe a ovamo "i oni su ljudi"..
Ajde bre, ne tupite leba vam.
I kakve veze ima sad Hitler sa pederašima u 2008-oj godini i njihovom "balu vampira". Doduše komandir SA Ernest Rem bio je ***** ali ga ovaj na vreme "natrtio"!
Ko sve danas ne uzima boga u usta.muzjak:Gle koliko se njih sjatilo na ovoj temi.
Otkud i ja ovde?
Eh da su neki na božjem mestu drugačije bi ovaj svet napravili.
Mislim da bi Bog morao da postane smenjiv i da bi trebalo da se bira na slobodnim demokratskim izborima. I TO U SRBIJI. NEGO ŠTA!
medved_bg:A vas je ova vest baš potresla, dva dana ne prestajete
Alo, momci, to je tek sledeće godine, ima vremena![]()
Iron Lord:Ali u pitanju je obraz, tj obrazi![]()
prof.G r o f`:Добро код некога је у питању образ али по теби закључио би да је у питању твоја расцветала буља. О њој се ти секираш да не остане усамљена.........
minos:Dajte stvarno ljudi...necete valjda ponovo da ih tabate...
Iron Lord:Ne ***** se na usta dupebrižniče...
prof.G r o f`:Али зато може да ти се **** у уста................
prof.G r o f`:Ево шта пише прави сељак.........