Cekam te jos dva meseca 
E sto je forum pust nocas nesto :?

E sto je forum pust nocas nesto :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
McMillan:Evo, ja se dobrovoljno javljam.![]()
Ti očekuješ da ja posle 50 sklekova još nešto i uradim u krevetu?!?geisha:ajde dobrovoljac, uradi 50 sklekova i dolazi u krevet da te testiramo..... :-D
pa naravno da ocekuje...taman se malo zagrejes 8)8)McMillan:Ti očekuješ da ja posle 50 sklekova još nešto i uradim u krevetu?!?
:shocked:
intra:Jastučenje, a?
Kakva si ti gejša!?geisha:a sta znaci jastucenje? :shock:
Psihologue:Ne komentarišem poslednje Gejšino zapažanje..
Ma koliko sam ja skontao to je povezano sa onom njihovom specifičnom haljinicom, koja kao da na guzi ima jastuk. A to je rekao onaj tip Klajv ili nešto sl. što je pravio super putopise....geisha:joj, stvarno nista ne znam.....al zato ako nadjem kvalitetnog gospodara, on moze da me nauci sve....
geisha:Epa, ovako, moj se gospodar nedavno ozenio, tako da mi treba novi gospodar.....
Ja kao geisha ne umem da zivim bez gospodara, i treba mi neko da mi zvoca po ceo danIsto tako imam brdo skrivenih kvaliteta i talenata kao ceskanje ledja i naravno poznavanje cele Kama Sutre.
Hrabri momci, potencijalni gospodari javite se ovde. Posle preliminarnog ispitivanja, morate proci na "fizickom" testu, i ako je sve to uspesno mozete biti moj gospodar...![]()