GEFORCE 430 GT 1MB

pa da ali mozda vam graficka nema odredjene drajvere potrebne za igru ili je igra samo u HD rezoluciji a vasa graficka nije pa mozda je do toga. Nisam se sretao sa tim pa nisam siguran pa samo nagadjam, mozda se i setite necega :)

možda vaš monitor ne podržava rezoluciju na kojoj pokušavate da igrate igrice

Драго ми је да нисам једини :ceka:
сад' и ти почео к'о синдром твог ментора да нас враћате у плусквамперфекат. Оне најгоре мане од толиких вештина смо успели да покупимо:fdlan::D
још увек се држимо у оквиру текућег месеца,а како смо почели ускоро има да га превазиђемо :lol:

Драго ми је да нисам једини :ceka:
сад' и ти почео к'о синдром твог ментора да нас враћате у плусквамперфекат. Оне најгоре мане од толиких вештина смо успели да покупимо:fdlan::D
још увек се држимо у оквиру текућег месеца,а како смо почели ускоро има да га превазиђемо :lol:
smešno ili ne -nažalost ja sam ima jedan takav slučaj i to kod bratovoga monitora imao je 15 inčnu belineu -crt koj JE DAVALA MAXIMALNU REZOLUCIJU 1024X768 NA 60 HZ-A , a ja sam mu montirao moju staru x1650 gt sa 256 ddr3 na 128 bit-a KOJA JE OHOHO BILA JAČA PA JE U POJEDINIM IGRAMA SAMO BI SE PO POKRETANJU IGRE UGASIO MONITOR , sorry caps ,

Back