Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Imam jedan problem,sve uradim i instaliram drajvere i kada pokrenem neku igricu nema slika ali ima ton neznam do cega je to,ako neko zna nek mi opbjasni sta da uradim....
pa da ali mozda vam graficka nema odredjene drajvere potrebne za igru ili je igra samo u HD rezoluciji a vasa graficka nije pa mozda je do toga. Nisam se sretao sa tim pa nisam siguran pa samo nagadjam, mozda se i setite necega
Драго ми је да нисам једини
сад' и ти почео к'о синдром твог ментора да нас враћате у плусквамперфекат. Оне најгоре мане од толиких вештина смо успели да покупимо
још увек се држимо у оквиру текућег месеца,а како смо почели ускоро има да га превазиђемо
Драго ми је да нисам једини
сад' и ти почео к'о синдром твог ментора да нас враћате у плусквамперфекат. Оне најгоре мане од толиких вештина смо успели да покупимо
још увек се држимо у оквиру текућег месеца,а како смо почели ускоро има да га превазиђемо
smešno ili ne -nažalost ja sam ima jedan takav slučaj i to kod bratovoga monitora imao je 15 inčnu belineu -crt koj JE DAVALA MAXIMALNU REZOLUCIJU 1024X768 NA 60 HZ-A , a ja sam mu montirao moju staru x1650 gt sa 256 ddr3 na 128 bit-a KOJA JE OHOHO BILA JAČA PA JE U POJEDINIM IGRAMA SAMO BI SE PO POKRETANJU IGRE UGASIO MONITOR , sorry caps ,