GE 132 antioxidant

gost 369478

Primećen član
Poruka
951
Kupila sam antioxidant u apoteci i platila 117 km. Mislila sa da je to čisto za pročišćavanje organizma od štetnih substanci , nažalost ništa ne konzumiram na slijepo tako da sam pretrazivala po netu i tek sam sad u dilemi ! Koliko je preporučljivo uzimati te kapsule?

Hvala

Ja sam skroz intuitivno uvela jutarnju naviku ispijanja kakaa (dodam i jedan mali Meggle maslac, razmutim mutilicom, za puniji, kremastiji ukus) i baš me zanimalo što li mi se odjednom javila ta ideja, kad imam šta da vidim (taman preispitajte svoje predrasude vezane za neke namirnice):

(ovo TAC je total antioxidant capacity)

antioksidansi-1.jpg

Kupila sam antioxidant u apoteci i platila 117 km. Mislila sa da je to čisto za pročišćavanje organizma od štetnih substanci , nažalost ništa ne konzumiram na slijepo tako da sam pretrazivala po netu i tek sam sad u dilemi ! Koliko je preporučljivo uzimati te kapsule?

Hvala

Ako je ovo proizvod koji si kupila -Sastav GE132
GE132 je dijetetski proizvod antioksidant (dodatak ishrani) koji sadrži:

• Resveratrol 80mg (16%),
  • Ekstrakt pečurke Ganoderma lucidum (ili Reiši pečurka) 100mg (20%),
  • Matični mleč 130mg (26%),
  • Ajkulin proteinski kompleks 30mg (6%),
  • Ekstrakt zelenog čaja 80mg (16%) i
  • Ekstrakt ružinog pupoljka 80mg (16%).
NAPOMENA: Svi sastojci u GE132 su prirodnog porekla...
... onda mozes slobodno da ga pijes jer je to NAJOBICNIJI DODATAK ISHRANI ( i nije nikakav *svemocni* lek za *ovo i ono* kako ljudi vole da se zaludjuju ili bolje reci kako ih POHLEPNI distributer zaludjuje ). Jedino je problem sto MNOOOGO vise kosta nego sto ove mizerne kolicine njegovih sastavnih komponenti zaista vrede. Realno ovo sto je stavljeno u tih 60 kapsula proizvodjaca ne kosta vise od 7-8 evra a ti si to platila oko 60 evra u apoteci. Tako da sta drugo zakljuciti osim ponoviti staru poslovicu - *dok je ovaca, bice i sisanja*. Treba neko i da plati one silne sate reklamiranja ovog i slicnih mamipara proizvoda na bezbrojnim televizijama

Poslednja izmena:

Back