Gdje su danas ovi noviji Australci?

Marinn

Obećava
Poruka
54
Evo,pošto sam više čitao prije 4-5 godina pa sam bio "dio" nekog početka Gea Gea-e i još nekih,zanima me,kako su ti ljudi danas,nakon već par godina,vjerujem da je neka asimilicija počela i ls..

vidim da Gea Gea nije aktivna baš,nadam se da je netko drugi...

ovdje kod nas na balkanu svakim danom sve gore z:lol: (za većinu)

svako dobro u 2015.

- - - - - - - - - -

Evo mene u okolini Sydney-a, udata za australijanca, ocekujem drugo dete...
Asimilirala se lepo, dete nece da prica srpski i tako :)
Hvala na pitanju :)

Toga se i ja plašim za mlađeg, ima godinu dana i srpski ne priča jer je mali, a kad tamo odemo nadrljali smo ! Porodićeš se u Sidneju ? Ja odložila odlazak za Aus, dok se nisam porodila, nekako me bilo strah, mada za treće, ako ga bude, ću morati u Pertu, trebaće mi saveti ;)

Uneto je u kod foruma, ko je svinja od coveka ne moz da pise teme. Ne zvao se Stanislav. Ili moze, al' se brisu ili pod kljuc. I svi takvi ima se uklope u ove ostale i da se ponasaju kako valja.

Eto, konacno da priznamo zasto prebegosmo u Australiju, gde je pozeljno biti jedna svinja od coveka :)

46 per cent of Australians failed to meet the minimum standard required for literacy.
Approximately 7 million (46%) Australians aged 15 to 74 years had scores at Level 1 or 2 on the prose scale For each literacy domain, proficiency is measured on a scale ranging from 0 to 500 points. To facilitate analysis, these continuous scores have been grouped into 5 skill levels (only 4 levels were defined for the problem solving scale) with Level 1 being the lowest measured level of literacy.

Australian Bureau of Statistics, doduse 2006. Stari podaci. Sad s nama ovde, procenat je bar 56% :mrgreen:

Back