Gdje sam zeznuo

RasoRaso haker

Zainteresovan član
Poruka
263
Htio sam da stavim dual boot ali mi nije uspjelo.Imao sam Win 7 i dosta igrica na C disku a htio sma na D disku da stavim Win XP pa da biram oću li XP ili Win 7.Međutim meni otvara samo XP a igrice mi neće koje su na C particiji.Šta trebam da uradim da bih imao Dual boot?Mogu li se povratiti stare igrice i informacije sa C particije i kako?

Htio sam da stavim dual boot ali mi nije uspjelo.Imao sam Win 7 i dosta igrica na C disku a htio sma na D disku da stavim Win XP pa da biram oću li XP ili Win 7.Međutim meni otvara samo XP a igrice mi neće koje su na C particiji.Šta trebam da uradim da bih imao Dual boot?Mogu li se povratiti stare igrice i informacije sa C particije i kako?

Kada si hteo da pravis Dual Boot sistem, trebao si da odaberes patriciju D u toku instalacije ili ako nije postojala da je napravis :)

Jel imas Windows XP foldere na Patriciji D ili nemash ?? to su Windows, Program Files i Documents and Settings ;)

Moguce da si instalirao WinXP na C patriciji i obrisao foldere ili fajlove za te igrice koje su bile u My documents iili Konfiguracione fajlove koji se nalaze u Documents and Setings

треба да на C партицију инсталираш Windows XP а на D партицију Windows 7.
То је из разлога што је ИксПе старији од 7це и не препознаје је те је потребно да се прво инсталира он а потом Виндовс 7,пошто 7ца има подршку за ИксПЕ. Само у овом случају ћеш моћи да користиш оба система...

треба да на C партицију инсталираш Windows XP а на D партицију Windows 7.
То је из разлога што је ИксПе старији од 7це и не препознаје је те је потребно да се прво инсталира он а потом Виндовс 7,пошто 7ца има подршку за ИксПЕ. Само у овом случају ћеш моћи да користиш оба система...

A ja imam obrnuto zato neće da radi.Ok ali mogu li što od fajlova i igrica vratiti

изгледа да ниси сконтао,на твојој C партицији се и даље налази 7ца али је не можеш подићи јер је њен MBR прегазио ИксПеов МBR који кад се подигне не препознаје 7цу па ти и не даје да је одабереш. Што се тиче фалјова,ти би кроз ИКСПЕ требало да можеш да приступиш партицији под 7цом и нормално да манипулишеш подацима на истој.

како то неће да се отворе?
Не можеш да уђеш на партицију или пак не можеш да отвориш фолдере на тој партицији?

па нормално је да неће да ти отвори игрицу ако је инсталирана на другом оперативном систему... :hahaha:
пребаци оно што ти треба на ИксПе и покушај да опоравиш MBR преко инсталационог диска (Виндовс 7)...

Poslednja izmena:
па нормално је да неће да ти отвори игрицу ако је инсталирана на другом оперативном систему... :hahaha:
пребаци оно што ти треба на ИксПе и покушај да опоравиш MBR преко инсталационог диска (Виндовс 7)...

neke igrice mogu da se pokrenu,kao npr. cs1.6

Back