- Poruka
- 17.475
Kupila sam na vaganje u nekoj radnji koja prodaje začine i ostale istočnjačke zezancije. Ima i bezbojna za jačanje korjena kose . Mogu ti poslati ako ne nadješKoju kanu si koristila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupila sam na vaganje u nekoj radnji koja prodaje začine i ostale istočnjačke zezancije. Ima i bezbojna za jačanje korjena kose . Mogu ti poslati ako ne nadješKoju kanu si koristila?
Ok,hvala ti.Vidjecu danas u jednoj prodavnici kod nas.Odlucila sam da probam,pa sta bude.Kupila sam na vaganje u nekoj radnji koja prodaje začine i ostale istočnjačke zezancije. Ima i bezbojna za jačanje korjena kose . Mogu ti poslati ako ne nadješ
Slobodno se javi da ti pošaljem ako bude trebalo. Radnja se zove Badem pa možeš i da ih istražiš prije nego odlučiš. Ja sam baš zadovoljna. Kana je uradila ono što sve tablete koje sam popila za kosu nisu mogle.Ok,hvala ti.Vidjecu danas u jednoj prodavnici kod nas.Odlucila sam da probam,pa sta bude.
Ionako mi opada.
Samo uvijek pise da kana ne ide na farbanu kosu,a kod mene je farbana.
Javicu vam rezultat.![]()
Vazi,hvala ti.Slobodno se javi da ti pošaljem ako bude trebalo. Radnja se zove Badem pa možeš i da ih istražiš prije nego odlučiš. Ja sam baš zadovoljna. Kana je uradila ono što sve tablete koje sam popila za kosu nisu mogle.
Jesam i ništa se nije desilo. Stavi malo maslinovog ulja kad budeš spremala kanu za farbanje.Kupila sam kanu.U "Aleksandru".
Jos me malo koči ovo što piše na uputstvu da se ne upotrebljava na kosi koja je farbana.
A nema sanse sad da cekam da izraste moja prirodna boja.
Zendeli ,kakva su tvoja iskustva u vezi s tim?
Jesi li stavljala na farbanu kosu?
Ok,hvala.Jesam i ništa se nije desilo. Stavi malo maslinovog ulja kad budeš spremala kanu za farbanje.
Moram napisati da sam razocarana kvalitetom ove kane.
Probaću,hvala.Stavi malo maslinovog ulja u kanu kad je razmućuješ i imaćeš sjaj.