Gdje kupiti pravu kanu za farbanje kose?

Ако немаш оволико косе

афро.jpg

онда не треба ни да користиш кану. Истина, она има нека корисна
и хранљива дејства али првенствено служи за проређивање косе
и за исправљање коврџа.
Кана чини длаку пунијом и тежом и на тај начин смањује локне,
а ко год да је произвођач, она има дејство да косу прореди.

Мени је рекло неколико фризера, па ако су лагали мене и ја лажем вас.

Ако немаш оволико косе

Pogledajte prilog 948790

и за исправљање коврџа.

:eek:
Meni treba da progusca kosu.Imam tri dlake na glavi.🙂
Kako je prorjedjuje kad je cini punijom i tezom?
Zar nije deblja dlaka,gusca kosa?:roll:
Sad me totalno razocara.🙂
Ja sam se nekad davno farbala kanom,ali ovom sa hemikalijama.Mislim,nisam ni znala da to nije prava kana.Nisam primjecivala da mi se kosa prorjedjuje.
Samo je procedura farbanja bila duza.
Sad bih opet da se vratim "prirodnom" jer su ove farba stetne.Ali sad,nemam pojma sta bi,ako je ovo tacno.

:eek:
Meni treba da progusca kosu.Imam tri dlake na glavi.🙂
Kako je prorjedjuje kad je cini punijom i tezom?
Zar nije deblja dlaka,gusca kosa?:roll:
Sad me totalno razocara.🙂
Ja sam se nekad davno farbala kanom,ali ovom sa hemikalijama.Mislim,nisam ni znala da to nije prava kana.Nisam primjecivala da mi se kosa prorjedjuje.
Samo je procedura farbanja bila duza.
Sad bih opet da se vratim "prirodnom" jer su ove farba stetne.Ali sad,nemam pojma sta bi,ako je ovo tacno.
Kana čini dlaku debljom jer je zapravo oblaže, dok sa druge strane
neke dlake otpadnu i onda sve ukupno imaš isti volumen. Meni nikako
nije bila potrebna jer mi je inače kosa teška i ravna i crvena. I stvarno
ne znam šta sam htela da postignem. Negde sam kao čula da je zdrava
za kosu.

Žalila sam se frizerki da mi opada kosa nakon farbanja kanom, a ona
mi se smejala i objasnila da je farbanje kanom i izmišljeno u zemljama
gde ljudi imaju žbunje na glavi i kojima bi ona šišanje naplatila makar
duplo više jer je sve makaze na njh istupila.
Onda sam proverila tu informaciju na drugim mestima i više kanu nisam
nikada koristila.

Meni opada i nakon farbanja farbom.Sad da li je do farbe ili do moje kose,ne znam.
Ali ovo sa kanom mi nekako nije logicno,mada ko zna.
Kana isušuje kosu.
Farbaj se kvalitetnijim farbama za kosu. Za rast i jačanje folikula dlake napravi masku za kosu (racinusovo ulje za spoljnu upotrebu, maslinovo ulje i žumance).
Kosa ne opada, osim onoliko koliko je potrebno da bi se regenerisala. Brže raste, kosa je jača i sjajnija. Samo moraš ovu masku koristiti bar mesec dana, jednom nedeljno da bi uvidela poboljšanje.
Od tih kupovnih kani za kosu, stvarno opada kosa. Ko zna kakvih sve hemikalija u njima ima.Msm, da ti je trenutno pametnije da kanu ne koristiš.
Mogla bi da probaš i aspirin masku za kosu. Ona je takođe protiv opadanja kose, samo moraš imati zdravu kožu glave (bez krasti,psorijaze, rana...itd)

Kana isušuje kosu.
Farbaj se kvalitetnijim farbama za kosu. Za rast i jačanje folikula dlake napravi masku za kosu (racinusovo ulje za spoljnu upotrebu, maslinovo ulje i žumance).
Kosa ne opada, osim onoliko koliko je potrebno da bi se regenerisala. Brže raste, kosa je jača i sjajnija. Samo moraš ovu masku koristiti bar mesec dana, jednom nedeljno da bi uvidela poboljšanje.
Od tih kupovnih kani za kosu, stvarno opada kosa. Ko zna kakvih sve hemikalija u njima ima.Msm, da ti je trenutno pametnije da kanu ne koristiš.
Mogla bi da probaš i aspirin masku za kosu. Ona je takođe protiv opadanja kose, samo moraš imati zdravu kožu glave (bez krasti,psorijaze, rana...itd)
Sve to sam isprobala i ricinusovo i razna ulja.
Koristim kvalitetne farbe,ali opet opada katastrofa.
Nije mi los kvalizet kose,ima sjaj,ne masti se,nemam problema sa kozom glave...samo opada.🙂
Kakva je ta aspirin maska?

Sve to sam isprobala i ricinusovo i razna ulja.
Koristim kvalitetne farbe,ali opet opada katastrofa.
Nije mi los kvalizet kose,ima sjaj,ne masti se,nemam problema sa kozom glave...samo opada.🙂
Kakva je ta aspirin maska?
Imaš na net-u.Na You tub-u, kako se koristi. Koristi se kod pojačanog opadanja kose. Uzmeš dva aspirina, malo ih rastopiš u vodi pre pranja. Namokriš kosu vodom i utrljaš ih u kosu.Sačekaš par minuta i ispereš vodom. Posle opereš kosu nekim prirodnim šamponom (bez silikona, parafina i parabena). Mda, ova maska je dobra za masnu kosu, ali se koristi i protiv opadanja kose.Fora je da lepo utrljaš u koren kose! Možeš probati koji put, videćeš da li ti odgovara.
Meni je ricinusovo ulje, zakon za kosu!Brže raste kosa, manje se masti, manje opada, jača dlaku.
Ako ti mnogo opada, može biti od stresa, hormonskih promena ili proveri rad štitne žlezde. Za svaki slučaj!

Poslednja izmena:
Imaš na net-u.Na You tub-u, kako se koristi. Koristi se kod pojačanog opadanja kose. Uzmeš dva aspirina, malo ih rastopiš u vodi pre pranja. Namokriš kosu vodom i utrljaš ih u kosu.Sačekaš par minuta i ispereš vodom. Posle opereš kosu nekim prirodnim šamponom (bez silikona, parafina i parabena). Mda, ova maska je dobra za masnu kosu, ali se koristi i protiv opadanja kose.Fora je da lepo utrljaš u koren kose! Možeš probati koji put, videćeš da li ti odgovara.
Meni je ricinusovo ulje, zakon za kosu!Brže raste kosa, manje se masti, manje opada, jača dlaku.
E,hvala puno.Svasta sam cula i isprobala,ali aspirin nisam.🙂

E,hvala puno.Svasta sam cula i isprobala,ali aspirin nisam.🙂
Ja aspirin masku koristim dugo. Umutim belance u dva aspirina i koristim kao masku za lice. Odlična je maska! To je kao piling maska. Skida i uklanja mrtve ćelije sa kože lice. Skuda crvenilo, sitne ožiljke i mitisere, otvara i čisti pore. Verovatno slično deluje i na kožu glave. Dobra je i kod peruti.Samo ne smeš preterivati.Jednom nedeljno tako prati je ok i sasvim dovoljno! Ne treba češće.

Poslednja izmena:
Ja aspirin masku koristim dugo. Umutim belance u dva aspirina i koristim kao masku za lice. Odlična je maska! To je kao piling maska. Skida i uklanja mrtve ćelije sa kože lice. Skuda crvenilo, sitne ožiljke i mitisere, otvara i čisti pore. Verovatno slično deluje i na kožu glave. Dobra je i kod peruti.Samo ne smeš preterivati.Jednom nedeljno tako prati je ok i sasvim dovoljno! Ne treba češće.
E,super,probacu jos veceras.🙂

Ако немаш оволико косе

Pogledajte prilog 948790

и за исправљање коврџа.

Meni je jako opadala kosa,od kad sam sa farbe prešla na kanu ne opada više,ne prorijedjuje i ne ispravlja kovrdže jer su moje skoro kao na toj slici,u stvari bile bi iste da ih ne smirujem.

Back