GDI, šta znate i šta mislite o tome.......

Neno44

Zainteresovan član
Poruka
141
Skoro sam dobio sledeći e mail,

Zdravo

Ovo je za vas nevjerovatna poslovna prilika.

Iskoristite jos trazeno trziste koje ce biti u
usponu do 2015 godine. Naime toliko vremena je potrebno
da se trziste iz cijelog svijeta popuni sa WS skracenicom
domene. Ne oklijevajte!

Izjave nasih i DOKAZE O ISPLATAMA pogledajte ovdje

Postanite sami svoj sef upravo sada!

Prijavite se popunite formular i kontaktirajte me.

Trenutno je oko 60 milijuna domena u uporabi i predvidanja
su da ce ih u narednih 10 godina biti vise od 500 miliona

Iskoristite ovaj momenat i postanite dio naseg
tima koji je za vas pripremio cak 7 gotovih sajtova
na nasem jeziku, a vi cete za sebe odabrati onaj
koji se vama najvise dopada.

S'postovanjem i sve najbolje!

Vas prijatelj
Milka Todoroska GDI Member

Zanima me imali iko iskustva sa tom kompanijom i uopšte šta mislite o tome.

Poslednja izmena od moderatora:
Posao za ljude koji imaju obraz kao djon na vojnickim cizmama.

Postoje dve vrste prevara:

1. vrsta: Prodavanje "magle" u kojoj ne dobijas robu i/ili uslugu za ulozeni novac.

2. vrsta: Prodavanje roba i/ili usluga po papreno visokim cenama ljudima koji ti veruju.

U ovom slucaju je prodavanje robe po izuzetno visokoj ceni svojim prijateljima od kojih ces izvlaciti novac na osnovu poverenja koje gaje prema tebi.

Hosting koji prodaje ova kompanija kosta 120 dolara godisnje sto je neverovatno skupo u odnosu na trzisnu vrednost robe koju prodaju, priblizno je 20 - 50 puta skuplje od realne vrednosti odnosno istu ovakvu uslugu nude druge kompanije za svega par dolara godisnje, a u nekim slucajevima i potpuno besplatno.

.ws domeni takodje nemaju nikakvu vrednost na trzistu i kotiraju se kao spam domeni cak i mnogo losije od .info domena.

Poslednja izmena:
Posao za ljude koji imaju obraz kao djon na vojnickim cizmama.

Postoje dve vrste prevara:

1. vrsta: Prodavanje "magle" u kojoj ne dobijas robu i/ili uslugu za ulozeni novac.

2. vrsta: Prodavanje roba i/ili usluga po papreno visokim cenama ljudima koji ti veruju.

U ovom slucaju je prodavanje robe po izuzetno visokoj ceni svojim prijateljima od kojih ces izvlaciti novac na osnovu poverenja koje gaje prema tebi.

Hosting koji prodaje ova kompanija kosta 120 dolara godisnje sto je neverovatno skupo u odnosu na trzisnu vrednost robe koju prodaju, priblizno je 20 - 50 puta skuplje od realne vrednosti odnosno istu ovakvu uslugu nude druge kompanije za svega par dolara godisnje, a u nekim slucajevima i potpuno besplatno.

.ws domeni takodje nemaju nikakvu vrednost na trzistu i kotiraju se kao spam domeni cak i mnogo losije od .info domena.

Pretpostavio sam ja da tu nešto smrdi.

Back