Gde upoznati ljude?

Citam tu po na raznim temama kako ljudi nemaju gde da upoznaju ljude, tj. potencijalne partnere, pa me zanima zasto je to tako? Nemamo vremena, volje, siromasan izbor, imamo prevelike zelje, sta je u pitanju?
Gde vi upoznajete, ako upoznajete, ili ste jedna od onih osoba koje nemaju, tj. ne znaju gde?
Ako niste sami, zamislite da jeste, pa odgovorite na pitanje.

Gde upoznati nekog, sa 20, 30, 40, 50 godina?
Kolicina uvodnih nebuloza je prevelika za nastavak:confused:

Evo, ja se javljam uzivo iz jednog doms zdravlja. Odvela sam moju komsinicu Ljubinu na fizikalnu terapiju. Evo, sad je gotova. Htela sam da vam ispricam, kako sam videla jednog decka sa neka dva mala decaka i njihovom bakom. Mislim da im je on ujak. Sada ne mogu da pisem, a ne znam kako da ga nadjem. Ljubina me pozuruje.

ti si ona nosata?!

da, vodio sam D. i D. na pregled

odvratno se oblacis, tigrice
a i nekako si truba

ne trazi me

Citam tu po na raznim temama kako ljudi nemaju gde da upoznaju ljude, tj. potencijalne partnere, pa me zanima zasto je to tako? Nemamo vremena, volje, siromasan izbor, imamo prevelike zelje, sta je u pitanju?
Gde vi upoznajete, ako upoznajete, ili ste jedna od onih osoba koje nemaju, tj. ne znaju gde?
Ako niste sami, zamislite da jeste, pa odgovorite na pitanje.

Gde upoznati nekog, sa 20, 30, 40, 50 godina?
интернет.. на послу..

ovo je još jedna tema na kojoj umesto komentara mogu da priložim samo ono iz potpisa.

ali da kažem nešto, ko ima neku vrednost u tom smislu, njega/nju će "tržište" već nekako ubaciti u promet, pa taman da se trudi da se sakrije.

oni koji ne uspevaju, moraju da nekako podignu svoju vrednost, pa i ako bude veštački, neko će se zaleteti. ima kupaca za svaku robu (na žalost ili na sreću, zavisi od perspektive)

A propo moje tvrdnje da treba pomagati drugimljudima i biti na usluzi -
i tako se upoznaju mnogi ljudi i stvaraju kvalitetne i pozitivne veze:

Moj stric je upoznao moju strinu pre 25 god. kada je pomagao svom kolegi sa fakulteta da se preseli u novi stan.

U tom stanu je cimerka bila moja buduca strina.

I dok su onako unosili kutije sa stvarima - ona ih kritikovala kako prljaju, i ostavljaju na pogresna mesta kutije itd.

A mom stricu pukne film i kaze joj : " A sta ti samo stojih tu i naredjujes - 'ajde sada da si nam pomogla sa unosenjem kutija."

I tako - uskoro se smuvaju, pa i vencaju... ceo zivot zajedno...

A nikad je ne bi upoznao da je bio sebican i nije hteo da pomogne kolegi sa selidbom ^^

Znam jos slicnih prica sa istom fabulom ;)

Back