hvala ti,ispadoh od povucene ruznjikava i gojazna
Nisam mislio na tebe, vec evo znam primer jedne devojke, ne radi nigde, izgubila posao pre par godina, ima tu nekih 70ak mozda i vise kila, nema neku visinu, povucena je, i super je osoba ovako, ali vec dve godine mrtvo more. Nisam toliko blizak sa njom, ali koliko sam primetio stalno je po nekim chat sobama, pa mozda nekada uzme broj ili Face nekom, ali nesto konkretno, da je neko muva, ili da se nekim izadje, da je on povoze ili prvi krene pricu, jok.
Znam tako jos dve buce, jedna je punija , ali otvorena, komunikativna, izlazi cesto, provocira i izgledom i ponasanjem, tako da je oblecu cesto (nepristojne) ponude, cak i kada ima nekog. Druga je buca, ali ono, popunjena kako treba, gde treba, slabo izlazi, povucena je, ne provocira, pa opet padne koja ponuda, mozda vise na netu nego ovako, mada i ovako me ne bi cudilo da bude nesto s' vremena na vreme, mada opet, kvalitet "udvaraca" necu da komentarisem i mogu da zamislim.
Nijedna od tih devojaka nije nesto posebno po mom misljenju, ono, prosek ili cak ispod proseka po necijim kriterijumama, ali eto, neke imaju ponasanje znaju da isprovociraju (kad neki muskarci padaju na takvo ponasanje i izbacivanje atributa).
Na kraju, ima valjda nesto i toj psihi, intelektu, ponasanju, a ne samo u fizickom izgledu.