Gde upoznati ljude?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam tu po na raznim temama kako ljudi nemaju gde da upoznaju ljude, tj. potencijalne partnere, pa me zanima zasto je to tako? Nemamo vremena, volje, siromasan izbor, imamo prevelike zelje, sta je u pitanju?
Gde vi upoznajete, ako upoznajete, ili ste jedna od onih osoba koje nemaju, tj. ne znaju gde?
Ako niste sami, zamislite da jeste, pa odgovorite na pitanje.

Gde upoznati nekog, sa 20, 30, 40, 50 godina?

Citam tu po na raznim temama kako ljudi nemaju gde da upoznaju ljude, tj. potencijalne partnere, pa me zanima zasto je to tako? Nemamo vremena, volje, siromasan izbor, imamo prevelike zelje, sta je u pitanju?
Gde vi upoznajete, ako upoznajete, ili ste jedna od onih osoba koje nemaju, tj. ne znaju gde?

Najbolje je ne razmišljati o tome i ne plairati nego slučajno.

Nema pravila.
Ljudi se upoznaju na raznim mjestima, raznim situacijama.
Možda manje izlaze nego nekad, ali ne moraš izaći u kafić, klub da bi pronašao nekog zanimljivog.
Spontanost je uvijek bila in i uvijek će biti; sve unaprijed planirano obično padne u vodu.
Mnogi mi danas kažu da mnogo rade i da im je net jedini izbor..znam ljude koji su ne upoznali preko nekadašnjeg časopisa Arene, i danas su sretni.
Tako da je bilo toga i nekad, danas je Internet samo modernija inačica istog.

Evo ja visim jedanestu godinu na netu i upoznao sam tu i tamo po neku zenu, ali nista posebno da bih bio sa njom u ozbiljnoj vezi ili braku. A stotine i stotine njih sam kliknuo na chatu. Smatram da je slucajnost ta koja igra glavnu ulogu u spajanju.

ja sam to vec na nekoj temi reko
na netu se isto tolko tesko upoznaje ko i u reali
cak smo pricali o nekim pravim datestranama, ne poznajem ih niti sam na cetu bio al zasto bi tamo imao vise sanse
predpostavljam da i tamo na jednu zenu ima 10 muskarca zasto bi bas ti imao srece da je upoznas?
i u reali zenu muvaju dnevno najmanje 10 muskarca

zato što su asocijalni nolajferi koji ne mrdaju od kompa
Ima ljudi koji ne nadju neku ozbiljnu vezu u periodu od 27-33 godine, e ti ljudi imaju probleme tog tipa. Drustvo se malo-pomalo rasturilo, mnogi se pozenise/poudavase i nema se.

- - - - - - - - - -

misliš spontano ono kao u filmovima, 'desiće se' i to? da, jedan ortak tako isto mašta o ljubavi života koju sasvim slučajno sretne u liftu i iz toga se izrodi romansa
eno ga besomučno drka godinama
Bas tako, desice se malo morgen.

ja sam to vec na nekoj temi reko
na netu se isto tolko tesko upoznaje ko i u reali
cak smo pricali o nekim pravim datestranama, ne poznajem ih niti sam na cetu bio al zasto bi tamo imao vise sanse
predpostavljam da i tamo na jednu zenu ima 10 muskarca zasto bi bas ti imao srece da je upoznas?
i u reali zenu muvaju dnevno najmanje 10 muskarca
vi,muskarci,na svakoj temi potencirate da zene muvaju stalno muskarci.otkud onda tolike samice.i evo,ja javno kazem,proslo je godinu dana od kada me je neko pozvao na sastanak.nema toga u realnosti,narocito ako je devojka povucena.

vi,muskarci,na svakoj temi potencirate da zene muvaju stalno muskarci.otkud onda tolike samice.i evo,ja javno kazem,proslo je godinu dana od kada me je neko pozvao na sastanak.nema toga u realnosti,narocito ako je devojka povucena.

Internet je cudo, posebno za te povucene. Bas mi je jedna povucena devojka pricala kakve ponude dobija na Face-u, a i ovako, malo malo, fon, neko cimne ili tako nesto.
E sad, kakve su to ponude mozes da zakljucis, od nekih nepristojnih i onih koji traze samo seks ili od momaka kojima je vreme da se zene, a nisu nasli neku, ili od nekih koji i nemaju neke psihicke kvalitete, tako da iako je izbor veliki malo cega dobrog ima.
E sad nije da je svakodnevno zasipaju, ali jednom u mesec-dva, nadje se neki, a jos ako izadje sa drugaricama, pa svi bi da "plate pice" i tako neke fore, mozda drugaricama a ne njoj, ali paznje ima.
Devojka nit' je nesto previse lepa, prosek, ako ne i malkice ruznjikava, povucena, nista posebno u vezi nje.

Mada postoji mogucnost da malo laze i dize sebi vrednost.

Verujem da je i fizicki izgled tu faktor a ne povucenost, jer poprilicno sam siguran da one manje lepe, gojazne devojke ne dobijaju toliko "ponuda" kao ove druge.

odkud, pa neznam odkud, mozda jer se ponasate tako imate vec stav i gard da vam ni ne prilaze moci...a muvanje misli i kad sedis sa drugaricom a sedi jos neko sa vama pa malo flertuje i to je muvanje...e sad ili muskarci neznaju vise da muvaju i vas ne zainteresuje ili vi neznate da svatite ko muvanje mozda cak i necete.
sad zasto te niko ne zove godiu dana ne znam al za noralnu devojku je to vec neverovatno.
a malo si mi i kontoverzna na drugoj temi, pises da su muskarci plasljivi pogotovu ako im spomenes da volis seks i da se razbeze a avamo te niko ne mova?

hvala ti,ispadoh od povucene ruznjikava i gojazna :D

Nisam mislio na tebe, vec evo znam primer jedne devojke, ne radi nigde, izgubila posao pre par godina, ima tu nekih 70ak mozda i vise kila, nema neku visinu, povucena je, i super je osoba ovako, ali vec dve godine mrtvo more. Nisam toliko blizak sa njom, ali koliko sam primetio stalno je po nekim chat sobama, pa mozda nekada uzme broj ili Face nekom, ali nesto konkretno, da je neko muva, ili da se nekim izadje, da je on povoze ili prvi krene pricu, jok.

Znam tako jos dve buce, jedna je punija , ali otvorena, komunikativna, izlazi cesto, provocira i izgledom i ponasanjem, tako da je oblecu cesto (nepristojne) ponude, cak i kada ima nekog. Druga je buca, ali ono, popunjena kako treba, gde treba, slabo izlazi, povucena je, ne provocira, pa opet padne koja ponuda, mozda vise na netu nego ovako, mada i ovako me ne bi cudilo da bude nesto s' vremena na vreme, mada opet, kvalitet "udvaraca" necu da komentarisem i mogu da zamislim.

Nijedna od tih devojaka nije nesto posebno po mom misljenju, ono, prosek ili cak ispod proseka po necijim kriterijumama, ali eto, neke imaju ponasanje znaju da isprovociraju (kad neki muskarci padaju na takvo ponasanje i izbacivanje atributa).

Na kraju, ima valjda nesto i toj psihi, intelektu, ponasanju, a ne samo u fizickom izgledu.

Sa 20 je lakse nego kasnije....

Sa 40,50 je vecina vec zauzeta ;)

Mislim da je najsigurnije preko ljudi koje vec poznajes ^^ Tj. kada neko kaze nesto pozitivno o tebi....

A treba se i imati nesto pozitivno- da bi neko mogao da te nahvali :whistling:

Ljudi su zaboravili da budu otvoreni - pre svega spremni da pomognu i nadju se jedni za druge...

Mislim da se time dosta gubi u medjuljudskim odnostima - pa i u musko-zenskim ^^

- - - - - - - - - -

Na kraju krajeve - nije tesko naci bilo kog- vec je tesko da ta osoba ima u vasim ocima neku posebnu cenu :) i izdvaja se po necem dobrom od ostalih ^^

nemam pojma zavisi od coveka, a i kulture. kod nas je za upoznavanje partnera/prijatelja cesto bitno ko se sa kim druzi koga poznajesm gde ides itd...mada naravno da ima i drugacijih slucajeva, ali redje ljudi jedni drugima prilaze...valjda ih blam sta znam. osim toga, zavisi kakva interesovanja imas, tipa sport,film, muzika, filozofiranje, tupljenje sta god vec, koliko sam primetila ljudi se dosta upoznaju i na taj nacin, preko raznih grupa i dogadjaja gde se razmenjuju misljenja i iskustva na neku temu, ukusi itd....ako si pasivan i povucen i ne radis nitsa po tom pitanju, ne, verovatno se nece nista dogoditi. ako puno radis, nekad mozda nemas volju za socijalizacijom tokom nedelje, ali tu je vikend...sustina je da ako sedis kuci i cekas, verovatno ces tako i skoncati...sam i cekajuci. ne znam gde se upoznaju ljudi stariji od mene, u krugovima gde se ja krecem u pitanju su ljudi u dvadesetim i ranim tridesetim uglavnom...ostali valjda manje i izlaze jer uglavnom imaju porodice, vise obaveza itd.
missim ja sam klise, upoznala sam decka na kucnoj zurci, onako povecoj...al sta znam meni nije problem da pricam sa nepoznatim ljudima, posebno ako mi se neko svidi...a upoznavala sam ljude na faksu, na nekim okupljanjima, na ulici, koncertima...i odrzavala kontakt sa istima, nekad razvila prijateljstvo, vezu itd...sta znam, valjda zavisi i od coveka, od okruzenja, od raznih stvari.

Back