Gde upisati menadzment (master)?

chem.mx

Početnik
Poruka
1
Zdravo ljudi. Zavrsio sam TMF u Bg-u, master inzenjer tehnologije, pa sam razmisljao da upisem i neki menadzment - da mi se nadje u cv, nikad se ne zna. Da mi se za koju godinu ne desi da neki istripovani poslodavac isfavorizuje nekog drugog samo zato sto ja nemam crno na belo da sam "menadzer" - iako je to po meni sviranje, jer se menadzer postaje iskustvom, a ne fakultetom, ali jbg takav je sistem nakaradan (moje misljenje), prilagodi se ili nestani.
Na kom fakultetu je najbolje da upisem menadzment, da li to da odradim na drzavnom FON-u (sto je sigurno sigurno) ili mislite da na nekom drugom fakultetu bolje pristupaju problematici? Zanima me, dakle, iskljucivo kvalitet studija, a ne neki specijalizovani smer za moju granu (tipa inzenjerski menadzment, industrijski menadzment). Dakle, moze i "opsti" menadzment, ali da mogu lepo tamo da me nauce njegove osnove, a posle cu ja lako na svoju ruku da docitam kako menadzer da postane industrijski menadzer, ako me razumete. Vasa misljenja.

Pa ja mislim da nema sanse da te uce osnovama menadzmenta na master studijama. Tu ipak ima najvise onih koji su te osnove studirali prethodne cetri godine. .:think:

Ja isto razmisljam da uradim dodatni menadzerski master iz slicnih razloga kao i ti, i mislim da ce odluka da padne na FON, najpriznatiji, a nije nikakvo posebno cimanje, doduse ja tacno znam koji smer mi treba.

Imas takodje Product Menagment Professional sertifikat, vrlo cenjen i priznat svuda u svetu. On je pristojna alternativa jos jednoj godini studija, ili je jos jedan plus.

http://www.pmi.org/Certification/Project-Management-Professional-PMP.aspx

Back