- Poruka
- 10.370
Aleksandar Vučić:Gde to ima kredit od 3,5 miliona evra na ličnu kartu?
http://www.novimagazin.rs/vesti/vucic-neu-fotelju-nego-modernu-srbiju-i-napredak
Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u slučaju Razvojne Banke Vojvodine postupak biti sproveden do kraja, bez obzira na pritiske i upitao u kojoj to banci, bilo gde na svetu, može tek tako da se dobije 3,5 miliona evra kredita samo uz ličnu kartu.
"Zaštrašujuće su mi izjave vezane za uzeti kredit. Otiđite u neku banku ako možete da uzmete kredit od 3,5 miliona evra, a da ne date nista sem lične karte. Ako je to moguće, da niko ne odgovara bili bismo veoma čudna zemlja na svetu, ako ne i jedina u kojoj bi se tako nešto dogodilo", rekao je Vučić novinarima komentarišući tvrdnju vlade Vojvodine da su hapšenja u vezi sa RBV udar da nju.
Dlugalice uciteljice, dlugalice uciteljice, a gde ja mogu da izvadim licnu kaltu, i ja bih hteo kledit od tri i po miliJona ojla!?

Ali ova tema jeste krajnje nebitna... Mnogo su bitnije teme polaganja venaca, platforme, pregovori u Briselu, Triselu i mom selu, i tako to... Dok u pozadini prolecu slonovi!

_nobody_