Gde susite ves?

Nije tema, al da kazem da je izgleda komsika odozgo jos juce otputovala negde, covek je sam...ni sinoc, ni veceras nema ludackg pustanja vode. Neko se gore okupao i neje bilo ribanja kupatila posle toga. Moguce je da zena nije iz Bg i da mesecno ode kod svojih, jer se vec desilo da je par danana bili mirno.

Msm, to samo zena moze onako da vileni i riba, pere, sprema...looda zena.

Nije tema, al da kazem da je izgleda komsika odozgo jos juce otputovala negde, covek je sam...ni sinoc, ni veceras nema ludackg pustanja vode. Neko se gore okupao i neje bilo ribanja kupatila posle toga. Moguce je da zena nije iz Bg i da mesecno ode kod svojih, jer se vec desilo da je par danana bili mirno.

Msm, to samo zena moze onako da vileni i riba, pere, sprema...looda zena.

nemas ti pojma kakvih tek ima...ludih muskaraca :fdlan:

Na terasi a rado bih ga širila preko livade kakve, na konopca a sunce me miluje, posteljina se leluja na povetarcu koji raznosi miris čistoće, , cvrčci pevaju, mir i spokoj.

A otud iz sumarka izbi komsija Zivorad, raskopcane kosulje, kroz koju se ukazase maljave, snazne grudi orosene znojem, pridje, stade kraj tebe, lupeski nasmejan te dograbi oko pasa, pribi uz sebe, da osetis njegovu nabreklu muskost koja mu spreda napinje tanko platno pantalona, i vestim zahvatom sobali te odjednom na rasireni ves, tako da nisi stigla ni da ciknes od ushicenja... posle si ves ponovo prala, muzu si rekla da se na njega pokakila pticica dok se susio rasprostrt po livadi... :malav:

A otud iz sumarka izbi komsija Zivorad, raskopcane kosulje, kroz koju se ukazase maljave, snazne grudi orosene znojem, pridje, stade kraj tebe, lupeski nasmejan te dograbi oko pasa, pribi uz sebe, da osetis njegovu nabreklu muskost koja mu spreda napinje tanko platno pantalona, i vestim zahvatom sobali te odjednom na rasireni ves, tako da nisi stigla ni da ciknes od ushicenja... posle si ves ponovo prala, muzu si rekla da se na njega pokakila pticica dok se susio rasprostrt po livadi... :malav:

Možda je tebi lepo da strovaljuješ komšinice po skučenim terasama u gradovima punim dima i smoga ali ja bih vrlo rado zaista da svoj veš sušim u prirodi i slobodi.

Neću naći, baš skoro sam putovala pored takvih rečica ne vidi se ni kap vode od plastičnih flaša, konzervi i kesa, ono je horor potpuni, bilo je uvek ali sada je to neverovatan prizor.

I ja sam stekao takav utisak, zagadjenost na sve strane.
E shalimo se mi za te pticice i sve, ali zaista moze da bude nezgodno to neko susenje u prirodi, ne bi da narusavam idilu, ali po livadama vrve gomile insekata, i nije pozeljno da oni cirkulisu po vesu. :)

Back