Gde su sinoć bili oni koji najviše huškaju našu omladinu na nasilje protiv režima ?

Konkretno Milan St.Protić "Ova vlast mora da ode" ili Jovo Bakić Dinstač ili Žarko Korać ?
Zašto se oni lično ne biju sa žandarmerijom i Interventnom brigadom umesto što huškaju našu omladinu,naše studente ?
gde si ti bio 92ge do 95 tokom rata u bosni ?

prducko pod jorganom ?

sa tri prsta na svadbama u kafani glumato srbendu uz baju mindzu ?

ne treba ni pitati...

Kako si ti glup ? Poznato delo Hercegovina Jevte Dedijera još u predgovoru pominje jednog Šešelja iz Popovog Polja koga su Austrijanci zatvorili zbog srpskog nacionalizma.
jedini porodica sa tim rpezimenom koji su toboz srbi. sve ostalo su hrvati.

:mazi:

o tome ko je kolko gglup i ko kolko ovde govori istinu ovim seseljoljubljem si sve rekao

Konkretno Milan St.Protić "Ova vlast mora da ode" ili Jovo Bakić Dinstač ili Žarko Korać ?
Zašto se oni lično ne biju sa žandarmerijom i Interventnom brigadom umesto što huškaju našu omladinu,naše studente ?

U Bifeu Ateljea 212

Sljokali su viski tamo

Stari su to udbasi

RADE ZA CIJU

Tri cetiri minuta mislim da li da ista odgovorim.
Odakle ti podaci da iko ikoga huska?
Kakva ti je ovo tema-“palo mi je eto nesto na pamet” tipa?

jedini porodica sa tim rpezimenom koji su toboz srbi. sve ostalo su hrvati.

:mazi:

o tome ko je kolko gglup i ko kolko ovde govori istinu ovim seseljoljubljem si sve rekao
Većina ih se iselila u Opuzen i postali su papisti.Kakve veze ima Šešelj s njima ? Njegovi su ostali pravoslavni i Srbi.Ja isto imam neke daleke rodbine u okolni Splita koji su se popapili i sad su Hrvati.Zadržali isto prezime a ima i nešto muslimana u Bugojnu sa istim prezimenom.

Većina ih se iselila u Opuzen i postali su papisti.Kakve veze ima Šešelj s njima ? Njegovi su ostali pravoslavni i Srbi.Ja isto imam neke daleke rodbine u okolni Splita koji su se popapili i sad su Hrvati.Zadržali isto prezime a ima i nešto muslimana u Bugojnu sa istim prezimenom.
prdio je seselj i da je poreklom od SESLIJA podno lovcena, selo rovci, slava sveti luka
pa zbog krvne osvete utekli u ercegovinu i promenuli prezime u seselj...

al su SESLIJE sve to demantovale.

nema veze sa rovcima i nasom crnom gorom, sve laze.

pasce mike spijaka kao i kum mu,staro udbasko pseto draskovic

ustasa. zato i nema srba dje je on umeso prste

prdio je seselj i da je poreklom od SESLIJA podno lovcena, selo rovci, slava sveti luka
pa zbog krvne osvete utekli u ercegovinu i promenuli prezime u seselj...

al su SESLIJE sve to demantovale.

nema veze sa rovcima i nasom crnom gorom, sve laze.

pasce mike spijaka

ustasa. zato i nema srba dje je on umeso prste
Šešelji su iz nekadašnjeg plemena Riđani.Okupirani deo naše Hercegovine drevne Travunije.Crnogorci okupirali.

Tri cetiri minuta mislim da li da ista odgovorim.
Odakle ti podaci da iko ikoga huska?
Kakva ti je ovo tema-“palo mi je eto nesto na pamet” tipa?

pa kad pricaju kako ako udarimo svi zajedno vucic pada za Vidovdan oni huskaju i loze omladinu da izvrsava u njihovo ime drzavni prevrat

A kad to ne uspe oni se zavuku u misije rupe nema ih nigde?

Ne snose posledice. Snose ih glupi i naivni koji su im poverovali

Šešelji su iz nekadašnjeg plemena Riđani.Okupirani deo naše Hercegovine drevne Travunije.Crnogorci okupirali.
sad su iz ridjana kada mu je pukla glupost o seslijama i rovcima jel ?
sutra ce biti da su iz ...... .........

oklen i jesu. ustase. kopile udbasko kao i kum mu draskovic.

prosle godine draskovic podrzao gruhonjica kad ga studenti napali zbog lajanja u dubrovniku ...

a sad me zaobidji

pa kad pricaju kako ako udarimo svi zajedno vucic pada za Vidovdan oni huskaju i loze omladinu da izvrsava u njihovo ime drzavni prevrat

A kad to ne uspe oni se zavuku u misije rupe nema ih nigde?

Ne snose posledice. Snose ih glupi i naivni koji su im poverovali

Sta mislis da im je to obecano? U sta veruju?

Back