- Poruka
- 386.010
Da li danas postoje romantični muškarci ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onaj tvoj što ga juriš?Da li danas postoje romantični muškarci ?![]()
Kao prvo nisam ga jurila a drugo nije romanican pa je otpaoA onaj tvoj što ga juriš?
Da li danas postoje romantični muškarci ?![]()
Ova generalizacija nije tacna..možda neke i vole ali vecina žena ne voli siledžije i nasilnikePostoje ali današnje žene vole nasilnike, siledžije.
Najbolji si..za tebe sam sigurna da si romatican..i d abi to tvoja žena potvrdila![]()
Spremamo se za akciju
Nije da ih baš "vole" nego se kod njih uključi taj neki majčinski instinkt kada vide "neukroćenog" muškarca pa imaju želju da ga "poprave". Jedna od teorija, ne znam koliko je tačna.Postoje ali današnje žene vole nasilnike, siledžije.
Ova generalizacija nije tacna..možda neke i vole ali vecina žena ne voli siledžije i nasilnike
Evo me. Samo danas sam u nekoj akciji.Da li danas postoje romantični muškarci ?![]()
Prvo definicija šta su to romantični muškarci, pa onda da raspravljamo
Pa sad je vreme kad su pregazene s robijasem i coporom dece da nadju pravog da ih izdrzava i postujebez uvrede, ali to kad zene udju u godine pa traze ono sto su im mame govorile, romantican, pazljiv....kad su mladje sve drugo im je vaznije.
Naravno da postoje, samo su sada modernizovani — umesto da ti bacaju kamenčiće na prozor, šalju ti poruke u 3 ujutru tipa: "Ovo me podsetilo na tebeDa li danas postoje romantični muškarci ?![]()
Romanticni muskarci su budale.Da li danas postoje romantični muškarci ?![]()
Ne bih rekao baš...Postoje ali današnje žene vole nasilnike, siledžije.