prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 13.361
jel nalecete bar u tragovima na inteligenciju,sarm,prirodnost koja je kraslila devojke 70-ih i 80-ih
ja jok
ja jok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je bilo pregazilo te vreme . danasnje devojke su top
vise plastike no mesa a u glavi promaja
Te sto gledas po tv-u su 10 posto populacije ma ni toliko ... normalne ribe ne dolaze do izrazaja u medijima ali to ne znaci da ih nema .
rebel znaci neka vrsta gubitnika a takve su volelePusti ti sotira, on melje bez pokrica.
Nekadasnje devojke su sada zene, koje vise nisu ni nalik onome sto su bile kad su bile devojke...
Postale su eho dnevnika...
A onda nema smisla da od mladjih ocekujes da budu nesto sto nije proslo pa je moralo da se menja..
Isto kao sto mozes da budes posten dok ne odradis 1 jedini posao u Srbiji a onda polako biras koliko si neposten, e tako ti je i sa zenama i devojkama, mogu da budu van tokova samo dok se ne upuste u vezu sa nekim muskarcem koga obicno i ne znaju da izaberu tako da podrzava njihovu prirodu , pa ce onda da se pretvore u sablon i stereotip jer ce ih reakcije na tog koga su izabrale po kriterijumima koje su docule ili nacule , da ih privedu ka stadu.
rebel znaci neka vrsta gubitnika a takve su volele
vidi nije vise in parirati mejnstrimu jer se neces primitivno receno pit,cke nagledat....
Sta je bilo pregazilo te vreme . danasnje devojke su top
jel nalecete bar u tragovima na inteligenciju,sarm,prirodnost koja je kraslila devojke 70-ih i 80-ih
ja jok
ja jok
ja jok
ja jok
ja jok
Izvini, ali koliko je tebi godina. Ja sam rođen sedamdesetih i ne mogu da se setim prirodnosti devojaka 70-ih i 80-ih.
ja jok
ja jok
ja jok
slabo se družim sa devojkama...uglavnom sa tetama
Има их, додуше у мањини наспарам грандовки; само се ти или крећеш на погрешним мјестима или гледаш погрешне.
ja jok