Gde su nam nestale trenerke i obične majice?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Danas skoro ni jedna devojka/zena ne koristi trenerke i obične majice za sport, teretanu rekreaciju...Zašto?
Navodno im smeta u toku treninga, opasne su...a helanke su udobne...što i jesu ali trenerke nisu?
Kakav vi sportski outfit volite?

Ovo se uglavnom sada viđa

WqYk9kpTURBXy9lYjU4MGJhMjZlMDU1MzVmZjNlNjgxMGFhNzQzYWRjNC5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ
EIBk9kpTURBXy9iZTEzMGNlZGY2NjM4NjNhYTQ3ZjQ0NGE3YzUyMjdiOS5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Ix0k9kpTURBXy9hZTJlMDRhZDMzMzgxMTE2MDdjMGE2MGM5ZWNmM2MzMS5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Slike sa zena.blic.rs

razumem da svako zeli da bude lep

ali ovo je otislo na tu stranu da devojke zele da budu seksualni objekti

vazno je pokazati * atribute* cak iako su u ozbiljnoj vezi sa nekim prizivaju udvarace
ali nema veze ni sa time da li si u vezi ili ne...zasto uvek treba da se bude meso na tezgi...cak i kada bi bila svrha recimo treniga ili se prosto setas...

Danas skoro ni jedna devojka/zena ne koristi trenerke i obične majice za sport, teretanu rekreaciju...Zašto?
Navodno im smeta u toku treninga, opasne su...a helanke su udobne...što i jesu ali trenerke nisu?
Kakav vi sportski outfit volite?

Ovo se uglavnom sada viđa

WqYk9kpTURBXy9lYjU4MGJhMjZlMDU1MzVmZjNlNjgxMGFhNzQzYWRjNC5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ
EIBk9kpTURBXy9iZTEzMGNlZGY2NjM4NjNhYTQ3ZjQ0NGE3YzUyMjdiOS5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Ix0k9kpTURBXy9hZTJlMDRhZDMzMzgxMTE2MDdjMGE2MGM5ZWNmM2MzMS5qcGeRkwLNAp4AgaEwBQ

Slike sa zena.blic.rs
Samo to ne volim, znaci uzash
Trenerke su zakon

a ja volim helanke, pamucne...super su udobne...po kuci...ali ici sa tim takvim naglasenim savovima na guzi i crop top majicama ...to vec nema veza sa time da li je udobno ili nije :lol:
E pa to, na to sam i mislila, na takve helanke. Nekako grozno mi je i delim isto misljenje sa gore jednim forumasom, da tako predstavljaju same sebe kao seksualne objekte

Back