- Poruka
- 568
Jesu li bolje ribetine
na Krstarici ili na Ani?

Iskustva, saveti, preporuke...
Gejevi stop.
na Krstarici ili na Ani?

Gejevi stop.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam, pise zenski forum i ruzicasta pozadina, tamo od muskih samo koji ***** zalutaJesu li bolje ribetine
na Krstarici ili na Ani?
Gejevi stop.![]()
A Krsta u bojama dugePa ne znam, pise zenski forum i ruzicasta pozadina, tamo od muskih samo koji ***** zaluta![]()
Jok, plava muskaA Krsta u bojama duge![]()
Sigurno admin voli dr Igija.Jok, plava muska![]()
gde vidis boje duge?A Krsta u bojama duge![]()
To ono, kako se upises, prvo napises: Pozdrav svima, ja se izvinjavam sto sam muskarac...Na Ani su sve feministkinje a to im u najmanju ruku daje - 2 poena u ocenjivanju.
I šta si tog dana uradio na rušenju toksičnog maskuliniteta.To ono, kako se upises, prvo napises: Pozdrav svima, ja se izvinjavam sto sam muskarac...
I šta si tog dana uradio na rušenju toksičnog maskuliniteta.
I odmah popio kilo mleka od soje.Danas sam ustao, imao sam jutarnju prljavu uzasnu erekciju, pa sam ga odmah pod hladnu vodu...
I namazao hidrantnu kremu na lice i stavio labelo na usne.I odmah popio kilo mleka od soje.
To su one što ovdje izigravaju damice. Što na Krsti misli, na Ani govori.Na Ani su sve feministkinje a to im u najmanju ruku daje - 2 poena u ocenjivanju.
Jesu li bolje ribetine
na Krstarici ili na Ani?
Gejevi stop.![]()
KinkarijeNapokon dobar forum www.mrnapokon.com
Otvori tamo temu "volim kad moj muž ostavlja prljave čarape po stanu", pa javi kako je prošlo.Tamo je kolko sam vidjela sve ružičasto
Da se registrujem banovali bi me posle trece teme koju bi otvorilo
Vanile stop?Kinkarije
Otvori tamo temu "volim kad moj muž ostavlja prljave čarape po stanu", pa javi kako je prošlo.
Pa slicno kao i ovde.To već sad znam
Jedan deo bi me kritikovao da sam ja tomE kriva jer ga nisam uspela uz ljubav i postovanje a da on to ne primeti , prevaspitati
Drugi deo bi odmah rekao da me ne voli i necjeni kao ženu, kao da ja sama sebe nečije im i da bi se trebala razvesti
A jedan mali deo bi rekao ebale vas čarape