GDE STE UPOZNALI SVOJU LJUBAV?

• Začetnik teme Začetnik teme Vexi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvu... Ne secam se. Blam.
Poslednju... Na jednoj privatnoj zurci. Blesavio sam se jer me je bolelo uvo, vec sam imao ribu, a i hteo sam da se otkacim. Njoj se to dopalo... A bila je najjaca riba na zurci. Prvo sam mislio da me zajebava, ali kroz par sati sam ukapirao da je ozbiljna...
Tad sam prvi put prevario nekog sa kim sam...
Sramota me je. A u isto vreme i drago. :)

Preko puta šanka:lol: :lol: :lol: :lol: I tako ti je moj gazda jedan dan organizovao ručak za neke ljude u vikendici,i naravno meni uvalio da operem celu kuhinju - mislim sve sudove koji su bili u upotrebi.Pošto je njegova žena bila zadužena za kotlić,hajde,opraću,nije mi prvi put.I tako između očajne narodne muzike,šerpe,lonaca,tanjira i.............okrenem se ja kad ono najlepše plave oči koje sam ikada videla.I gledaju u mene zaintresovano - a ja onako zavrnutih rukava,razbarušene kose,u peni do lakata:shock: Nikada to neću zaboraviti.Posle mi je priznao da je imao želju da mi priđe iza šanka,ali nije smeo jer je mislio da sam nečija žena......hahha.

Ja cu stvarno ako ne umrem od ljubavi umrecu od smeha.Pritisnula sam nesto na tastaturi i pojavile su mi se neke poruke i u jednoj pise nesto sto mi je u tom trenutku bilo jako smesno i jos se smejem a sad trazim da mi se pojave ponovo te poruke ali ne znam sta sam pritisnulo.Bila je neka NatasaNatasa.

Gazdarica:
Lutkice, smanji chat ili se prebaci u pricaonicu!!!
Tamo nemam slicicu a ovde imam,necu da idem na chat.Ja sam rekla na temu ovog foruma dosta vec,a mogu i da nastavim o toj temi.Na primer,devojka je rekla kako je ovo postalo nacin upoznavanja.Kada bi mi neko rkao da ima lep auto,i kad bi mi obecao kljuc od stana a da ne zivi sa roditeljima,ja bih se upoznala sa njim preko foruma.

Back