GDE STE UPOZNALI SVOJU LJUBAV?

• Začetnik teme Začetnik teme Vexi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao al ste svi neozbiljni!
Zao mi,u redu je temica,...
Ajde,da ja kulturno odgovorim!
Moju PRVU i JEDINU ljubav upoznala sam kad sam imala 9 godina.
Druzio se sa "starijom decom",iako ga je od mene delilo svega tri godine.
Zamalo me je pregazio skejtom,jer se dicio da zna da ga vozi,a blage nije imao.
Dosta vremena kasnije,stavise dosta godina kasnije,sreli smo se,slucajno,kao sto je vecina stvari u zivotu.

Pre pet godina jedna drugarica pricala mi je o jednom decku i on se meni svideo iz te price.I nas dve smo se na moju inicijativu zaputile u kafic u kojem je on radio kao konobar.Ona je rekla da on ima devojku,ona njega zna ali on je mnogo uobrazen bla bla bla bla,uglavnom ona bas ne razgovara sa njim ona ga zna iz vidjenja jave se zdravo-zdravo kad se sretnu,tako da nisam mogla da ocekujem da nas ona upozna odnosno da onstane s nama da porazgovara pa sam napisala broj svog telefona da mu ga dam kad pridje do naseg stola da nas posluzi.Sele smo za jedan od stolova koji je trebao on da posluzi ali njega nije bilo a posle 20 minuta dosao je neki drugi konobar.Nisam ga ni videla.Posle toga ja sam to sve zaboravila.Nisam gubila vreme bas mnogo nasla sam decka............Posle par godina sreli smo se na sasvim drugom mestu i sve se desilo vrlo spontano a ja sam se ovog prvog dela price setila tek posle 2 godine nase veze.

u kuhinji...ja sam sedela i jela a on je dosao sa aerodroma u stan ciju sam polovinu iznajmila ja :)

prvo sto sam primetila je da ima podocnjake pa mora da je neki sto vileni nocu i da izgleda ko japanac a on miris pecenih paprika (dosli srbi na Floridu), pakao od vrucine (a kako se podesava klima) i haos od sudova u kuhinji...

Back