Gde ste sada prijatelji moji?

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
KOnacno sam se cula sa Binom. Bila je sa nekim deckom, s kojim se smuvala zahvaljujuci meni na nekom izletu celog dana. Umesto da mi da izvestaj o mom bivsem decku, ona opet po starom. Ovog puta je lupila jos jednu glupost. Kao da ne prati radnju?! Kaze ona meni: "Cico, znam ja za tu njihovu veceru i sve te stvari, ali sta to tebe briga?" Ja sam htela da kazem da me je briga, posto je on moj bivsi decko, kada se ona brecnula i nastavila: "Nemoj da me prekidas! Ti juris coveka, koji nema pojma sta hoce u zivotu, pa se sada osetio malo pun samopouzdanja, a jos je i usamljen i hoce da te vuce za nos. Bolje bi bilo da si im CESTITALA RODJENJE DETETA, umesto sto ga sada juris i spijuniras, a ja ti pomazem, zato sto te volim i postuem, jer se znamo godinama i znam koliko si dobra devojka."
Ja sam se sokirala. Dalje nisam mogla da slusam njene gluposti, iako sam uvek bila uz nju. Zamislite vi da ja pozovem njega ili njegovu zenu i da im JA cestitam rodjenje bebe, a njegova zena samo sto me nije udavila preko skajpa. I to mene, koja nikom zlo nisam nanela. Moj jedini greh je sto odgovaram njenom muzu, s kojim sam ja bila u vezi, dok je ona muljala neke masline u Italiji. Zamislite vi to? Pored toga, ona sa onim nejnim slonovskim kezom i zubima me svaki put isprepada. Sta da kazem drugo nego katastrofa?
Sta mislite o ljudima, koji kada se nadju u vezi se potpuno promene? Nisu u stanju da naprave balans sa normalnim svetom i tom svojom vezom?:heart:

Ja se isto bojim za sebe-da mi se to nedesi, da kad jednoga dana budem u vezi sa nekom devojkom-da neizgubim svoje ja, svoju autentičnost. Ti si muško moraš da se trudiš da zadovoljiš žensko, ali isto tako mi je (ili će mi biti cilj) da sačuvam svoja mišljenja i neke osobine, pa čak i ako se razlikuju u odnosu na osobu koju volim

Back