Gde ste isli na letovanje 2012-e godine?

Za sada samo Thanatos isao :)

ohrid.jpg

Interesantno ... pitam se ko su onda svi oni ljudi koji idu na odmor a znam da ih ima bas dosta :)
Kraj maja, jun, septembar i deo oktobra su uglavnom vec odavno rasprodati kod agencija .
Aranzmani su se mogli naci za 10 nocenja pa i vise u rasponu od 30 do 50 evra za celu smenu + prevoz koji je obicno oko 50 evra.
Pritom daju i na rate , sto znaci da se moglo rasporediti bar na 6 meseci otplata. Hrana , kako se ko snadje , potrosili bi bar isto kao i kod kuce
U letnjem periodu Divcibare od 3-5 evra po krevetu ili 10 za trokrevetnu sobu
Nabrajam nasumice .
U pricipu neke cene koje izdvajate za cigarete , interner , pivo , kokakolu .....benzin , kola
Tako da ta prica , ukoliko ste zaposleni ili bar nesto zaradjujete a morate ako zelite da jedete ... meni bas ne pije vodu .
Vise verujem da nemate bas preveliku zelju da odete negde i da se sasvim dobro odmorite i kuci.
Postoje i takvi ljudi i to nije nista nemoguce .... licno , odreknem se mnogih drugih meni nevaznih stvari ... ali mi je odmor van kuce jako vazan od prvog do poslednjeg dana .
I sad nesmem da napisem gde sam sve bila ... al provela sam ukupno 2 meseca na odmorima .
Koristim razne varijante da ono sto zelim nadjem po najpristupacnijim cenama za mene

Interesantno ... pitam se ko su onda svi oni ljudi koji idu na odmor a znam da ih ima bas dosta :)
Kraj maja, jun, septembar i deo oktobra su uglavnom vec odavno rasprodati kod agencija .
Aranzmani su se mogli naci za 10 nocenja pa i vise u rasponu od 30 do 50 evra za celu smenu + prevoz koji je obicno oko 50 evra.
Pritom daju i na rate , sto znaci da se moglo rasporediti bar na 6 meseci otplata. Hrana , kako se ko snadje , potrosili bi bar isto kao i kod kuce
U letnjem periodu Divcibare od 3-5 evra po krevetu ili 10 za trokrevetnu sobu
Nabrajam nasumice .
U pricipu neke cene koje izdvajate za cigarete , interner , pivo , kokakolu .....benzin , kola
Tako da ta prica , ukoliko ste zaposleni ili bar nesto zaradjujete a morate ako zelite da jedete ... meni bas ne pije vodu .
Vise verujem da nemate bas preveliku zelju da odete negde i da se sasvim dobro odmorite i kuci.
Postoje i takvi ljudi i to nije nista nemoguce .... licno , odreknem se mnogih drugih meni nevaznih stvari ... ali mi je odmor van kuce jako vazan od prvog do poslednjeg dana .
I sad nesmem da napisem gde sam sve bila ... al provela sam ukupno 2 meseca na odmorima .
Koristim razne varijante da ono sto zelim nadjem po najpristupacnijim cenama za mene

podpisujem....

samo sto smem da napisem gde sam letovala, egipat+grcka

Grčka, Leptokaria xxxxxxxxxx
;)
Mesto je bukvalno za svakoga. Ima kafića, restorana, lep park u centru, LIDL (300 godina...:sad2:). Perla (sajt je gore) ima dobre ponude. Bio sam u Vasilasu, ali nema SAT TV. Preporuka je JANIS, ima satelitsku, a za one koji idu busom imate WC u prizemlju i prostror za prtljag, što ima i u VASSILASU. Janis je iznad Afroditija, blizi plaže. Sobe u svim vilama su sasvim OK, a cene povoljne. Busevi su dobri... NE preporučujem traženje sobe bez agencije!!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Grčka mesto Pefkohori. Smeštajem sam bila prezadovoljna. Vila Pella blizu plaže a opet nema buke i galame. Gazde vile uvek su tu na usluzi. Apartman prostran izuzetno čist i i održavanje higijene apartmana je svakodnevno. U dvorištu je bazen koji mogu koristiti samo gosti vile.
Grad nije loš, ima dosta mesta za izlaske, provod i trošenje para :)

Back