auroramaja
Početnik
- Poruka
- 20
Ok,ja se izvinjavam moderatoru.Pozdrav svim pozarevljanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto nisam moderator,ali prihvatam izvinjenjeIzvinite zbog znakova,greska

pa moderatori,što ne postavljate neke nove teme?
Nemoj da te stefa puno plasi, nisam tako strasan ...
Dobila si kafu u kafance i jos se zalis

Cao care e bilo je to davno pre dve godine kada sam se zakacio na ovu temu ti si je napravi ,zarazio i evo ona jos uvek zivi ,postoji i napreduje odrzavamo je mi znani i neznani ali neki ljudi nedostaju koji su ovu temu cinili lepom znimljivom i iznad sve ga interesantnom evo pomenucu neke a ujedno neka im ovo ako procitaju posluzi i kao poziv da nam se vrate....pre svih.............KATIA.....NEBA iz Svajcarske [sa svojim the best foto]...Cvidza.......i mnogi drugi da ne nabrajam sve ...![]()

.
)!
....Ma pusti Dzekija on juri sada macke to je kada je bio mali .....nego ja da izljubim tebe sto si nam se napokon vratila .....[dobro dasi se setila]ovde se ponead javimo a sada imamo kafanicu [golubica ]u njoj pijemo ,rucamo zezamo se pijemo kafu izjavljijemo ljubav ,treznimo se ..pijmo posle raso ali se ne svadjamo ......nedavno smo je okrecili svi mi koji radimo unutra ,uredili i namestili da nam bude lepa ......ti dodji naruci sta pijes ja cu ti posluziti pice ....imamo i kuvara i rostilj majstora ...konobaricu najlepsu ,najbrzu i sve naj..naj//Pinkastu .......Rigel tj...Suki ti je nesto ko menadzer ....ili sef Sale .....dodji neces se pokajati ....MENY...imas na prvoj stranici .......dodji cekam te .........[za tebe samo italijanska pica ,kafe ....i kuhinja ]reci sta zelis bice uradjeno ....cao cujemo se StefaStefo, je l' ovo na slicici tvoja kuca? Presladak je! Cmokni ga jednom od moje Ljubice)!
..