GDE STE BRE POŽAREVLJANI???

Dali je potrebno da na netu postoje forumi o nasem gradu???

• Da, potrebno je

glasova: 66 90,4%
  • Ne, nije potrebno

glasova: 7 9,6%

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.... i najvaznije iz ,,pravilnika:

- Zabranjeno : semenke grickanje, na pod pljuvanje, za koleno vatanje, na majku j*ebuvanje i ostali mangupski marifetluci

s postovanje: UPRAVA

00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif
00020148.gif

... obecao sam da cu da vam pricam kako sam se proveo u vranjskom kraju...
Sta da vam kazem? Skitao sam po okolnim brdima, planinama, trazio sam duh kraj i dusu naroda,
... urbane sredine me ne zanimaju, kafane, prodavnice i ne pomisljah da obilazim.
Od 400 fotografija prikazacu vam nekolicinu, a posle zazmurite, duboko se zamislite,
setite se ko ste, gde ste, sta imate, sta znate, sta mozete, koliko ste zreli, koliko razmazeni,
sta smete, sta zelite, koliko nemate i koliko vam jos treba,... nadam se da ste razumeli....

.... naravno,uvek spreman za putovanje, ,,dzip u sandalicama,, , ,,veliki ranac,,... i vidimo se uskoro,...

.... spremajte se za veliku dunavsku zabavu,... pozdrav vam saljem i ,,svajcarsku razglednicu,, !!!!

... umalo da zaboravim,.... ovaj macan, cuva ga moja petnaestogodisnja bratanica, voli da skita i dalje od vranjskog okruga, pa mi je ispricao jednu pricu iz leskovackog kraja, o pocetku kinematografije jos iz vremena nemog filma,... evo price:

Elem, kako je dosja i prosja prv ' nem film u Leskovac sto se prikazuvaja u kafanu ,,Jevropa, kod kafedziju Mitke, a prevodilac je bija kelner Trajce, od miloste vikan Trok_ur.
Mlozina se sabrala i stojala, koj pobrg bese turija guzicu na stolicu. Na zid go okacise jedan carsaf flekav od spriceri beli, tanki i debeli, sarme, podvarci, djuveci, muckalice, a pored napisali: ,,Zabranjeno, semenke grickanje, na pod pljuvanje, za koleno vatanje, na majku j*buvanje i ostali mangupski marifetluci! S postovanje: UPRAVA.,, Spustise fironge, zagasise lepetrike, opustise go onaj rejektor i vika Trajce: ,,U ovaj film sto je dosja iz Kolivud ce igraju Simon Sifon, Flaster Kurton, Greta Gabor, Gari Koplerajce i ostali mlogobrojni,.... Ovaj golem co'ek toj gu je muz na onuj malecku zensku, a onaj, malecak toj gu je svaler,... eeeeeeee, posle ce ga svi mavav , sam',... on ce gi svi j*be u sljivik,...
Na toj ce neko iz publiku da rekne: ,,Prevodilac da izede 'edno vruco gomno!,,
,,Trifke, Trifke, ... po glas sam te poznaja, majku sam ti j*baja, a zenu ce ti j*bem obaska zatoj sto me ogovaras po carsiju!!!,,
Na toj nasta takva uka i halabuka, cimanje i tepanje,.... lele, lele,... za*ebalo veka,... i takoj je prosja prv nem film sto se prikazuvaja u sred Leskovac, u kafanu ,,Jevropa,, kod kafedziju Mitke,.... ako l'zem , lovacku srecu da nemam!!!!

.... a nisam vam rek'o,... bila je to prava lovna nedelja,... ,,ostreljena,, je jedna bas dobra, ,,ne prskana,, , a dve sam ,,pustio,, i ostavio za sledeci put,.... verujte lovcu!!!!

KONACNO SE VRATIO NEBA ...e i vreme ti je bilo da ovaj forum osvezis tvojim fotografijama koje zasigurno pokazuju ono iz srbije koje se ne moze vidti na TV vec kada se ode malo juznije ...kao rece neko onda je i malo tuznije ...i predstavio ono ....bilo jednom jedna zemlja na balkanu....pohvale za tvoj rad .....

POZDRAV POZAREVLJANI!
Mozda sam pogresila temu ali vidim da je ova vasa prilicno aktivna, pa da okusam srecu.
Imam jedno pitanje. Ustvari dva :) Prvo, da li u svoj grad primate dodjose ;):):):), a drugo (ali sad ozbiljno) da li znate da neke devojke mozda traze cimerku? Planiram da se doselim u vas grad ali sa danasnjim platama, kao sto znate, jedina varijanta za stanovanje je ova. Nemam posebnih zahteva, samo da su devojke i da su normalne :)
Ovo je jos uvek samo u planu tako da se nisam ni raspitivala preterano. Mozda vi znate da mi kazete kakve su plate i cene smestaja u vasem gradu? Mislim na posao trgovca u nekoj prodavnici isl. Imate li neki net gradjanski oglasnik koji bih mogla da pogledam? Pretrazivala sam po netu ali bezuspesno. Unapred hvala na odgovorima! POZZZ SVIMA! :heart:

O.K.da se vratimo na srpski sledeci put kada budem dolazio u Po...ostvaricemo kotakt...taj dugo ocekivani pa cesmo se upoznati ti i moj sin od devet godina pa va sdvoje nadugacko uz moju asinstenciju se ispricajte pa ces imat prilike da pricas do mile volje ...a mozemo i na messenger ili skype...jos pre .......E VERO 100 PER 100

Eto sta malo prozivke moze da ucini, jos samo kad bi se i ovi nemi posmatraci ukljucili, a poverljive informacije imam da ih ima dosta, cak po gradu i prepricavaju ovaj forum!
@savic
Probaj molim te mozda nam se jos ko pridruzi!
@Stefke
El to tebe interesuje da ja nabrajam imetak il' koliko imam trenutno novca u slamarici?
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back