GDE STE BRE POŽAREVLJANI???

Dali je potrebno da na netu postoje forumi o nasem gradu???

• Da, potrebno je

glasova: 66 90,4%
  • Ne, nije potrebno

glasova: 7 9,6%

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, upravo se vratih sa izbora, malo je falilo da odustanem, s obzirom na rezultate proslog kruga, ali rekoh da dam kretenima Srbima jos jednu sansu. Nego, necemo o politici kad ima toliko lepih stvari u zivotu!
Nema me, jer ubih svoj zivot uceci prosla dva meseca i na kraju padnem ispit, propade mi revizija, uslov, planovi, sad pravim nove i oporavljam se, ali bice bolje, nadam se.
Kako ste vi, drugari? Vidim da se prati tenis, to se ceni!
Veliki pozdrav!!!

Samo da vas pozdravim !!!

Iducu nedelju provescu u vranjskom kraju. Zao mi je, ne mogu da svratim u Pozarevac,... ali, za mesec, dva, nadam se i danima odmora u zavicaju i sve cu vas obavestiti priv. porukama (moj br.OD MOBILNOG), pa da jednu noc zasednemo uz pivce i rostilj !!! Vazi ???

Nebo, odlicna ideja! Ja sam za!
Marijetka, hvala na odgovoru u moje ime, iskreno si me obradovala!
Sta se desava sa nasim ljudima u tim stranim zemljama:p?
Kad dolazite kuci, makar u posetu?
A mozda da se svi nadjemo negde u Italiji preko leta, bilo bi sjajno!
Budite dobri i glavu gore, Pozarevljani!

EEEEE....caos...svima I KONACNO EVO I NJE KATIE prvo da je pozdravim i pozelim joj malo vise komentara ......
Ljudi tokom druagog kruga izbora bio sam u PO.....dosao na kratki odmorcic iz italije iz verujtemi utisci su mi gorko ,kiselo slatki...i prosto neznam odakle da pocnem......Posto u moj rodni grad retko dolazim tako na godinu dana i ostanem 10 DANA verujtemi tesko je boraviti u jednom gradu kakav je nas .
Pitace te zbog cega pa evo neke stvari su stvarno ukorenjene kod nasi nemogu se bas preko noci izbrisati
Na ulicama je haos zato sto od automobila nemozes n trotoarom da hodas...voze se krsevi od automobila i sticese utisak da je najznacajnije da taj auto moze da upali ...ato koliko je bezbedno vozitiga sebe ,druge i uopste ucestvovati u saobracaju to nikoga znije briga .Po meni je opsti haos.........URBANISTICKI HAOS ova nova gradnja je hao mogu jednu od dve zgrade da nabrojim koje su lepe ostalo je ruglo i ako je novo ...ja stvarno neznam projekti za izgardnju svih tih zgrada gde su kupovani na buvljaku ili od propalih studenata ....totalni bezukus i haos....
Jednog dana sa oprao auto i parkirao ga ispred zgrade i verujtemi poselsamo tri sata je bio prekriven velikim sloje prasine i izgledao je kao da nije ni pran....pa vi vidite koliko je prljavo kod nas ....
Voda je posebna prica jedne noci sam se probudio i zele malo vode da popijem ukus je bio vise nego odvratan....i sve to i jos mnogo toga bi mogao da nabrojim ali preteracu jer me neko moze pogresno shvatiti malo se plasim vasih kritika ........JEDNO JE NAJGORE DRAGI MOJI PREVISE SMO SE NAVIKLI NA LOSE TAKO DA I ONO STO JE DOBRO IZ NASE PERSPEKTIVE IZGLEDA NENORMALNO..........BUDI BOG SNAMA ...

Nebo, cisto sumnjam da cu biti tu, da ne prodjem ko Stefa sa pljeskavicama, ali ako budem javljam se, poozzz!

Da prijavim da sam imala problema sa lozinkom pa sam morala ponovo da se registrujem, pa nikako da mi omoguce pristup i evo me sada kao marijetka new.

Hehe, ne znam odakle da pocnem, ali postaje zanimljivo ovde, nema sta!
Dobro dosla nazad, Marijetka!
Stefo, nemoj da ocajavas! Ako nama koji zivimo ovde ne opada moral svakodnevno(a veruj, ponekad je stvarno tesko), budi i ti hrabriji, ne vredi nervirati se oko stvari koje ne mozes da promenis. Takav je sistem, mozes samo da radis na sebi i budes spreman kad ti se ukaze prilika...Ne znam sta da kazem, stanovi se masovno prodaju, ocigledno svaka roba ima kupca. Kakav ukus ocekujes u pink zemlji ''G'' produkcije:p!?

KATI KAD MI TI ODGOVORIS MALO MI JE LAKSE ....UZDAHNEM...KRIVO MI JE STO JE TAKO....I STA CU IDEMO DALJE ...
Pokusavam da ne budem ocajan ali gorcinu osecam u meni i to je ono sto mi neda spokojstvo.....da da roba ima svog kupca a ja bih jos i dodao dok je ovaca bice i onih koji znaju da sisaju...to je uvek bilo tako i bice ....
SUKI ........JA TE CEK'O A TEBE NEMA NEMA ...PROLAZILE NEKE RIBRICE PA JA IH CASTIO PO PLJESKAVICU I VITASOK.....I TAKO JE PRICA KRENULA POSLE ZNAS ZAVRSETAK..MORAO SAM DA SE PREDAM CARIMA I LEPOTAMA POZAREVACKIH LEPOTICA KOJIH IMA ...BAS .....IZVINI SLEDECI PUT OSTVARIMP KONTAKT TELEF....

E ljudi sto kod nas nema neki sajt ili forum neznam vec kako se zove.ko u rusiji jednoklasnik.ili ti skolski drugari ostavljas broj skole ili naziv i koje godine si ucio i tebi pokaze ko je jos tamo iz tvjih i slike ostavljaju dase vidi ko je i kako izgleda nesto u tom fazonu.E to je ovde puno popularno ima clanova 11 miliona i svaki dan sve vise i vise .ima li nesto slicno kod nas ili u italiji kod Stefe ili bilo gde pricajte o tome ako nesto znate...poz svima kako je u PO

ZDRAVO !!!!!

Upravo sam se dosao iz nase Srbije,... lepo bese, samo jedna nedelja odmora u vranjskom kraju,... bio sam da posetim oca,... imam oko 400 fotografija,... sad idem da pajkim, a sutra uvece cu vam detaljno pricati kako sam se proveo,... super je bilo !!!!!

E ljudi sto kod nas nema neki sajt ili forum neznam vec kako se zove.ko u rusiji jednoklasnik.ili ti skolski drugari ostavljas broj skole ili naziv i koje godine si ucio i tebi pokaze ko je jos tamo iz tvjih i slike ostavljaju dase vidi ko je i kako izgleda nesto u tom fazonu.E to je ovde puno popularno ima clanova 11 miliona i svaki dan sve vise i vise .ima li nesto slicno kod nas ili u italiji kod Stefe ili bilo gde pricajte o tome ako nesto znate...poz svima kako je u PO

Imas ovaj www.facebook.com, nije bas srpski ali ima nas puno tu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back