Gde si ti do sad ?

Pitala sam se dok je prvi put nisam našla. I dugo je to bila osoba mog života.
Posle sam našla drugu osobu mog života, kao drugu polovinu mene. Onda sam shvatila da najpre sama moram da budem cela da bih bila dobar deo para.
I otvore se neki novi horizonti, i shvatiš da sve od juče više ne važi...
I sam si jednom rekao, misliš da je to-to, pa onda upoznaš neku drugu...
Ma i ne moraš nikog da upoznaš.
Sad se pitam gde je, ali ne znam da li ću ga prepoznati, što više znaš, kao da se lakše možeš zabuniti :)

ili svi i jesu "taj" jer je uvek samo proces autosugestije
ja ipak mislim da je ovo drugo
Ma ne verujem da je autosugestija.
Zavisi ko je kakva osoba, ne stavljaju svi ljudi pod tepih osećanja, neki se i preispituju :)
Ali ne možeš uvek da unaš!
I to je najgore, jer možeš da znaš, osećaš, budeš siguran, samo do kog si nivoa stigao u svom razvoju. Ne mislim da si nezreo onda, ako se prevariš, nego nikad ne znaš šta ćeš sledeće doživeti.
Kao u nauci kad jedna teorema potre sve drugo što se smatralo za ispravno.

Poslednja izmena:
Jesam se zapitala, za dve osobe..
Ostali su jednostavno nekako bili tu..
A ova dva muškarca su naišla zaista u momentu kad su trebali, sa potpuno drugačijim pogledima na svet, sa nekim stavovima za kojima nisam ni znala da žudim, sa uverenjima ili načinom života.. i njih dvojica su mi strašno dragi i uvek će biti poseban deo mog života..
A ostali će uvek biti ostali..
Da, samo da pojasnim, nisu u pitanju najveće ljubavi nego eto, osobe sa kojima me je poznanstvo i/ili veza potpuno otrgnulo, promenilo i delovalo na neki, pravi, način... u pravom momentu..

da li ste zapitali ili da li ste se zapitali kad, za osobu suprotnog pola : Pa gde si ti do sad ?
i koliko vas jos nije upoznalo osobu suprotnog pola koja vas privlaci i za kojom ceznete ?

Pitam se non stop, gde si, šta si, ko si, pa što te nema:lol: ali nema vajde:confused:

Upoznam nekog i kockice se poklope, sve lepo bajno i sjajno i to traje i onda
skapiram nije to to, moram dalje:confused: i tako vreme prolazi u traganju za
nekim idealima koji čini mi se ne postoje u stvari...sve je tako jednostavno,
obično i prosečno, kad ćemo shvatiti i spustiti se na zemlju, ne očekivati
nerealno, ne živeti u mašti i iluziji..nekada je ona ostvariva, možda za one
jače i aktivnije, agresivnije ličnosti, nemam pojma, kod mene je to zaista
ispod očekivanja koja sam imala ranije. Tako postajem svesna svoje
nesavršenosti (vrline poznajem odavno:lol:) i možda napokon otkrijem
nekog primerenog meni.:)

Pitam se non stop, gde si, šta si, ko si, pa što te nema:lol: ali nema vajde:confused:

Upoznam nekog i kockice se poklope, sve lepo bajno i sjajno i to traje i onda
skapiram nije to to, moram dalje:confused: i tako vreme prolazi u traganju za
nekim idealima koji čini mi se ne postoje u stvari...sve je tako jednostavno,
obično i prosečno, kad ćemo shvatiti i spustiti se na zemlju, ne očekivati
nerealno, ne živeti u mašti i iluziji..nekada je ona ostvariva, možda za one
jače i aktivnije, agresivnije ličnosti, nemam pojma, kod mene je to zaista
ispod očekivanja koja sam imala ranije. Tako postajem svesna svoje
nesavršenosti (vrline poznajem odavno:lol:) i možda napokon otkrijem
nekog primerenog meni.:)
zelim nam oboma srece :D

tri puta, zapravo..sam to rekla:)
zapravo svaki put kad sam volela nekog coveka, i dotakla njegovu jedinstvenu sustinu..otkrila sam i neki deo sebe koji mi je bio ocaravajuci i nov, i bila sam mu zahvalna sto mi omogucava da doznam o sebi nesto sto do tad nisam znala..

Da, desilo mi se jednom - poklapanje na svim nivoima, ogromna fizicka privlacnost, ma
osecas kao da je ta druga osoba deo tebe pa mi prosto nije jasno kako se ranije nismo sreli.

Meni je cudan drugi fenomen, da ljudi iako znaju da to nije to, da ih ta veza ne ispunjava potpuno,
da tu nesto fali - ostaju i dalje sa tom osobom. To mi nikad nece biti jasno.

A zašto je licemerno?
Ne traže svi ljudi fatalnu ljubav, iako većina traži. Nekima je dosta da im je lepo zajedno, da se po većini kriterijuma uklapaju. Ako se oboje slažu u tome, nije licemerno i ok je. problem je ako jedno od dvoje želi tu fatalnu ljubav, ili čak i oseća, a ovaj drugi ga zamajava...

Back