O ovoono Početnik Poruka 2 10.06.2005. u 16:21 - Gde sesti a gde jesti??? #1 Pa od resotrna volim recimo grcki restoran zorba a od ostaloga najvise volim splav savanu
I Iggy Primećen član Poruka 814 10.06.2005. u 19:38 - Gde sesti a gde jesti??? #2 Pa sta to mene briga?
bigsister Domaćin Poruka 3.890 10.06.2005. u 20:00 - Gde sesti a gde jesti??? #3 sesti na stolicu ili na stepenik ukoliko stolica nije pri ruci jesti iz krila...
O ovoono Početnik Poruka 2 10.06.2005. u 21:05 - Gde sesti a gde jesti??? #4 Iggy: Pa sta to mene briga? Kliknite za proširenje... pa ocigledno je da te i nije briga ali da li to ti mozes da razumes vec je pitanje???
Iggy: Pa sta to mene briga? Kliknite za proširenje... pa ocigledno je da te i nije briga ali da li to ti mozes da razumes vec je pitanje???
I Iggy Primećen član Poruka 814 10.06.2005. u 21:11 - Gde sesti a gde jesti??? #5 Ti nisi razumeo! Ako mene ne zanima gde ti jedes, zasto bi bilo koga drugog zanimalo gde bilo ko jede? Ha!
Ti nisi razumeo! Ako mene ne zanima gde ti jedes, zasto bi bilo koga drugog zanimalo gde bilo ko jede? Ha!
buranija Ističe se Poruka 2.781 13.06.2005. u 11:19 - Gde sesti a gde jesti??? #6 bigsister: sesti na stolicu ili na stepenik ukoliko stolica nije pri ruci jesti iz krila... Kliknite za proširenje... Neznam za tebe al' to je najsladje...
bigsister: sesti na stolicu ili na stepenik ukoliko stolica nije pri ruci jesti iz krila... Kliknite za proširenje... Neznam za tebe al' to je najsladje...
bigsister Domaćin Poruka 3.890 13.06.2005. u 11:32 - Gde sesti a gde jesti??? #7 buranija: bigsister: sesti na stolicu ili na stepenik ukoliko stolica nije pri ruci jesti iz krila... Kliknite za proširenje... Neznam za tebe al' to je najsladje... Kliknite za proširenje... i couldnt agree more! a posebno kad se onako choporativno vracash sa neke djuske onako mrtav umoran...uh!
buranija: bigsister: sesti na stolicu ili na stepenik ukoliko stolica nije pri ruci jesti iz krila... Kliknite za proširenje... Neznam za tebe al' to je najsladje... Kliknite za proširenje... i couldnt agree more! a posebno kad se onako choporativno vracash sa neke djuske onako mrtav umoran...uh!
majcheki Iskusan Poruka 6.520 13.06.2005. u 12:01 - Gde sesti a gde jesti??? #8 Sesti za sto, jesti iz tanjira... toliko toga smo o ovome rekli, samo malo idi u nazad i eto :wink:
buranija Ističe se Poruka 2.781 13.06.2005. u 13:27 - Gde sesti a gde jesti??? #9 E bash si mu rekla.... Kratko ali j*bitacno.....