Gde se to gleda dusa?

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.287
Cesto cujem to koliko je ta dusa bitna, kako to se nekako oseti, Vidi!
Kako to radite? Jel ima neki tutorijal na jucevki?
I povodom toga, da to nije samo za posebne osobe? Ako jeste kako se ulazi u drustvo? Treba li neki ritual, obred da odradim? Da zrtvujem ovcu za nevestastvene oci?
Trebaju li ovakvi kao ja da se obucemo u fluo da bi upali na parti?

Cesto cujem to koliko je ta dusa bitna, kako to se nekako oseti, Vidi!
Kako to radite? Jel ima neki tutorijal na jucevki?
I povodom toga, da to nije samo za posebne osobe? Ako jeste kako se ulazi u drustvo? Treba li neki ritual, obred da odradim? Da zrtvujem ovcu za nevestastvene oci?
Trebaju li ovakvi kao ja da se obucemo u fluo da bi upali na parti?
A... :think: šta će ti?

Ne.Morali bi prvo da me kloniraju, u dva primerka.😁
Pa nadrogiraj se visokom dozom i moci ces.

The term psychedelic is derived from the Greek words ψυχή (psyche, "soul, mind") and δηλοῦν (deloun, "to manifest"), hence "mind manifesting", the implication being that psychedelics can develop unused potentials of the human mind.

Nisi svjesna koliko sebe zapravo ne poznajes, svakakvih stvari tamo ima, ne nuzno lijepih.

uradis test evo ja svoj prevela

a da vam kazhem imam antitela na coronu danas saznala putem testa

Плави

Плава аура је хладна, мирна и сабрана. Дружељубиви сте и одани, опуштене личности која се заснива на вашој израженој емоционалној интелигенцији. Веома сте емпатични и врло осетљиво реагујете на околину, што вам омогућава брзо разумевање ваших ближњих.
Ваша интуиција је високо развијена и на њу се увек можете поуздати. Она је такође ваш најбољи саучесник када је у питању помоћ и подршка другима.
Имате изванредну способност да се препустите, ствари које не можете да контролишете не одбацују вас тако лако са курса. Због тога ретко губите време љутите се или фрустрирате. Плаве ауре имају терапеутски ефекат на своју околину, што их чини невероватно важном енергијом!

Back