tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
dali neko zna postoje li prodavnice gde se moze samleti mak u Bg-u,  meni se ne svidja mleveni kupovni.. masinica mi ostala negde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali neko zna postoje li prodavnice gde se moze samleti mak u Bg-u, meni se ne svidja mleveni kupovni.. masinica mi ostala negde

kako zajebbana situacija...

ja ga kupujem u prodavnici zdrave hrane na Bajloni pijaci,a oni mi tu i sameljudali neko zna postoje li prodavnice gde se moze samleti mak u Bg-u
dali neko zna postoje li prodavnice gde se moze samleti mak u Bg-u, meni se ne svidja mleveni kupovni.. masinica mi ostala negde

ovde me tek primetise
nisam znala da muske toliko interesuje kulinarstvo, sve se nesto foliraju

Jeste, to i moj muz kaze, ali to je zato sto muskarci nemaju drugih obaveza, pa mogu da se na miru prepuste onome sto vole da rade
 Jeste, to i moj muz kaze, ali to je zato sto muskarci nemaju drugih obaveza, pa mogu da se na miru prepuste onome sto vole da rade  Mirko ce me ispraviti ako gresim
 Mirko ce me ispraviti ako gresim 
Izvin'te sto ovako upadam u diskusijuJeste, to i moj muz kaze, ali to je zato sto muskarci nemaju drugih obaveza, pa mogu da se na miru prepuste onome sto vole da rade
Mirko ce me ispraviti ako gresim

)
)