Gde proslaviti venčanje

Moj izabranik i ja planiramo venčanje. Tačnije, obavili smo sve pripreme, ostalo je još odabrati dobar restoran. Imala sam neka loša iskustva kao gost do sada, pa ne bih volela da priuštim isto i svojim bližnjima. :roll: ... Volela bih da mi neko da preporuku i smernice. Čula sam da je Azzaro club jedan od najboljih, ja sam tamo bila pre par godina na proslavi nekog rođendana i stvarno je bilo super. Da li neko ima lično iskustvo sa svadbama?

mas dobre restoreane na kosutnjaku...isla sam tamo na svadbu samo ne ynam tacno ime msm da je satelit...i sve je bilo super...po psu...

Čitam ovu temu sa foruma i pitam se dokle ide hejt koji je pričično uzeo maha. Da li je samo jadna Srbija podlegla ovoj epidemiji ili je na globalnom nivou, ali istinski me zabrinjava da čak i venčanje kao tema može da izazove prezir, mržnju i sabotažu. Moje je pitanje bilo gde da proslavim svoju svadbu, odgovore sam dobila najblaže rečeno neugodne (čast izusecima).
Ja računam da ću se jednom udavati i obeležiti to u skladu sa tradicijom i koliko mi finansije dozvoljavaju. Želim da takođe podelim to sa meni dragim osobama, pa i da se one sa mnom i mojim budućim suprugom osećaju jednako prijatno.
Neko je postavio sliku Azzaro Black-a i hvala mu jer je restoran zaista sjajan. Odlučili smo se ipak za White, malo nam je lepši ;)
Bili smo tamo na ručku, hrana im je izvrsna.
Azzaro ima 4 objekta, toplo ih preporučujem za sve vrste proslava, pa ko šta voli.
I da... Ajmo malo ljubavi da širimo umesto mržnje, možda će nam tada biti svima bolje. :heart:

Neko je postavio sliku Azzaro Black-a i hvala mu jer je restoran zaista sjajan. Odlučili smo se ipak za White, malo nam je lepši ;)
Azzaro ima 4 objekta, toplo ih preporučujem za sve vrste proslava, pa ko šta voli.
I da... Ajmo malo ljubavi da širimo umesto mržnje, možda će nam tada biti svima bolje. :heart:

sestro slatka ovo se zove reklama :lol:
tabeeeee :uja: vidi sta ti radi

Čitam ovu temu sa foruma i pitam se dokle ide hejt koji je pričično uzeo maha. Da li je samo jadna Srbija podlegla ovoj epidemiji ili je na globalnom nivou, ali istinski me zabrinjava da čak i venčanje kao tema može da izazove prezir, mržnju i sabotažu. Moje je pitanje bilo gde da proslavim svoju svadbu, odgovore sam dobila najblaže rečeno neugodne (čast izusecima).
Ja računam da ću se jednom udavati i obeležiti to u skladu sa tradicijom i koliko mi finansije dozvoljavaju. Želim da takođe podelim to sa meni dragim osobama, pa i da se one sa mnom i mojim budućim suprugom osećaju jednako prijatno.

ja sam postavila sliku..i taman da nisi klon, a moguce je da jesi. gde pravis svadbu u prostoru za nepusace, a vis kako je hladno, ipak smo mi i dalje vecinski zemlja pusaca. oces da s eljudi osecaju prijatno..a kako da im bude prijatno kad ce morati na ovu ladnocu napolje da zapale koju...:sad2:

- - - - - - - - - -

azzaro nije sjajan..beste ljudi od njega gosti ce pomru na ladnocu, jer ne mogu da zapale cigaretLu. :mrgreen:

Back