gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Sta mislite da li ponos moze da doprinese raskidu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sujeta, oholost, arogantnost - to izima svoj danak, i ljudi to pogrešno nazivaju ponosom.
Sujeta, oholost, arogantnost - to izima svoj danak, i ljudi to pogrešno nazivaju ponosom.
ponos steti svakom odnosu ne samo ljis,ali naravno ne treba ni gaziti preko sebe i svojih stavova zarad mira i zadovoljstva druge strane
Šeri, kad ti sagledam guzove, digne mi se ponos !
Na časnu reč.
I šta je loše u tome što je došlo do raskida ? Ne dam nikome da me gazi i ne vjerujem dada, i ne pricam napamet par puta mi se to desilo![]()
I šta je loše u tome što je došlo do raskida ? Ne dam nikome da me gazi i ne vjerujem da
me voli onaj ko želi da mi uništi ponos . Ona osoba koja pristane da joj neko pogazi ponos
ne zaslužuje postovanje a neće dobiti ni ljubav . Može jedino postati tudji sluga a ako joj takav
odnos odgovara - na volju joj .
Naravno da može. Kroz pojačani egoizam, isticanje svojeg ja iznad svega ostalog.....to ni jedna ljubav ne podnosi.
ниси ти такав типSa druge strane ko se ovcom napravi, kurjaci ga pojedoše. Mada jesam za pružanje više šansi.
ниси ти такав тип
бојиш се изазова играш на сигурно
нема ту чариNe uzimam prevelik zalogaj, nisam ni ja od juče.
Do jednostavnosti treba narasti.
какве једноставности, узбуђење је оно што је потребно и што је мотор
овако си окована
Uzbuđenja mi je zadnjih godina malo preko glave.
страх ти је непријатељ, окује те и не владаш собом, сабијеш се у ћошак и сваки комарац те уплаши.
то није живот, то су световне и духовне вође одавно схватиле. дају ти страх без покрића и у складу са тим ти кројиш своју мисао, тј наметнуту мисао.