Gde pijete koktele?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zoranpetrovic84

Domaćin
Poruka
3.517
Rio Bravo(ja mislim da su ovde relativno jeftiniji i da ih ima dobar izbor),Ben Akiba(ovde nisam bio,cuo sam da nije lose,...kakve su cene?),Stefan Braun(ovo mi je mnogo napucano,nikada nisam bio),...da li neko zna gde se nalazi BackStage kafic ...negde kod atelje-a 212 ali nisam siguran tacno gde..jel'zna neko mozda tacnu adresu...?

mislim da ben akiba ipak ima najzavidniji izbor koktela, nisam bila skoro pa ne mogu da prokomentarisem cene, ali mislim da se ranije nisu puno razlikovale od onih u rio bravu...
preporucujem ti ben akibu, to je definitivno moj izbor ako bih birala gde da pijem koktele ;-)

od piramide onom ulicom pravo,onda malo bauljas kroz mrak pa skrenes na levo cini mi se,i onda pazjivo gledas gde pise kruz.
tako sam ga ja nasla,a tako cu verovatno i sledeci put.
ne razumem se ja u taj svaski kej :roll:
inace imaju veliki izbor koktela,ok cene i veci je prostor od ben akibe dge te svi konstantno gurkaju ne bi li prosli negde...

hvala za kruz...ja mislim da vlasnik ben akibe drzi i back stage...u stvari,siguran sam...ali ovaj drugi nikako ne mogu da pronadjem:(...a da,po mogucstvu treba mesto da bude i romanticno..neka malo mracnija atmosfera and so...Rio bravo je isto ok,ali me je malo smorio,uglavnom su kokteli do 200 dinara i imaju dobar izbor...

back stage ti je odmah posle ateljea nazovi ulichica, vide se u dubini stolovi... ne znam kakvi su im kokteli, ali je emsto skroz ok... ako dodjesh an vreme da ne ispushish za mesto...
ben akiba je skroz ludnica, a kokteli su svi mogutji... cene ok
rio bravo ne radi?!?!?! imaju dobre koktele ali smori posle nekog vremena...

E bre ljudi sto komplikujete taj put do Kruza :) Za one koji dolaze iz grada (pretpostavljam da svi sa nbgd znaju gde je) je najjednostavnije da skrenu u Omladinskih Brigada, izmedju blokova 70a i 70, i kad dodjes do Save to je drugi splav desno. Eto :-P

Borboleta:
E bre ljudi sto komplikujete taj put do Kruza :) Za one koji dolaze iz grada (pretpostavljam da svi sa nbgd znaju gde je) je najjednostavnije da skrenu u Omladinskih Brigada, izmedju blokova 70a i 70, i kad dodjes do Save to je drugi splav desno. Eto :-P
Da pripomognem :) Ko je isao nekad na adu brodicima... Znaci to je tamo samo spalv je desno od tih brodica sto leti voze do ade. Inace ulica kojom ide 73, 68, 94... pre nego sto skrenu u Jurija Gagarina, izbija pravo na Omladinsih Brigada.

Borboleta:
to sestro!!! sad svi sve skontashe i nema vishe lutanja... :D

POP Mare:
Da pripomognem :) Ko je isao nekad na adu brodicima... Znaci to je tamo samo spalv je desno od tih brodica sto leti voze do ade. Inace ulica kojom ide 73, 68, 94... pre nego sto skrenu u Jurija Gagarina, izbija pravo na Omladinsih Brigada.

Ne izbija nego je to sve ulica Omladinskih Brigada :) I ne zbunjuj ljude vise jer brodica za Adu ima na vise mesta, od 45og do 70og :-P :-P :-P

Nisam pila koktele do prošle nedelje u Manili. Odemo na večeru u neki restoran blizu hotela, i ja, protivno običaju, naručim margaritu.
Pa još jednu.

Mislim da se tu rodila jedna nova ljubav. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back