GDE PECATE?

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo preporuke kuda u ribolov:
Topi se led na kanalu DTD,ali riba jos uvek slabo radi.Na Tisi,kod novobecejske brane,
takodje je slabo.Voda je bistra pa se ceka prva pomuta,da bi poceo lov bele ribe.

Bio sam juce na nekom jezeru iza Obrenovca nekih 14 km. Placa se dnevna dozvola 400 din. Moze da se iznese do 5kg. babuske na dozvolu. Ja sam bio od 15-17h i imao sam 6 babuski velicine sake....doduse bilo je 34 stepena i u to vreme babuska nije narocito aktivna...

Био сам два дана на Тамишу - брана код Томашевца.
Рано ујутро и ноћу ради шаран .....имао сам седам комада "килаша".
Сом ради на ровца...
Крупна бабушка.
Данас је вода почела нагло да долази.
Надам се да ће некоме ове информације користити.

Penzioner_48+:
Neznam odakle se javljaš L.1,ali mogu da ti ponudim staru Tisu kod Bisernog ostrva.Pokušaj.Ima puno manjova.To ti je kod Bačkog Gradišta.Puno sreće.

Из Бгд. сам.......нисам никада био на тим теренима.Молим те дај ми мало више информација.
којим путем се иде,како до места и сл.
хвала ти.

Bio sam u Farkazdinu zadnjih pet vikenda i odlicno je radila krupna babuska i saran do 1,5 kg.Preporucujem svima da odu tamo.Treba samo paziti na izbor obale jer trava iz DTD kanala pliva Tamisom i skoro je ne moguce pecati kad naidju ostrva trave sa vase strane.

peca259:
Bio sam u Farkazdinu zadnjih pet vikenda i odlicno je radila krupna babuska i saran do 1,5 kg.Preporucujem svima da odu tamo.Treba samo paziti na izbor obale jer trava iz DTD kanala pliva Tamisom i skoro je ne moguce pecati kad naidju ostrva trave sa vase strane.

Trenutno je Tamiš u naglom opadanju,trava je pokrila gotovo čitav tok tako da je praktično nemoguće pecati.

ljudi ja sam iz bosne-semberija-bijeljina, idem na savu da pecam, ide li jos ko na savu da peca ???

eto ja sam bio sinoc i uhvatio sam tri soma po jedno 2kg, i jednu stuku na varalicu od 3kg to je bilo negde oko 19h, a somovi oko 22h ????

Back