Где обитавате на форуму

a tu je i moć navike. kad uđem na forum automatski idem na religiju i onda se tu i zadržim iako mnogo zanimljivih tema ima na drugim pdf-ovima
Kod mene obrnuto. Uđem na psihologiju, na primer, u 99% slučajeva dođe do svađe sa nekim ženama, ja kao da pričam na hebrejskom jer me niko ne kapira osim na pdf religija :lol: i onda se "vratim kući".

Kod mene obrnuto. Uđem na psihologiju, na primer, u 99% slučajeva dođe do svađe sa nekim ženama, ja kao da pričam na hebrejskom jer me niko ne kapira osim na pdf religija :lol: i onda se "vratim kući".
lud si što se svađaš sa ženama, one su uvek u pravu i ti tu ništa ne možeš da izmeniš.
znaš onu sa religije kad je vrhunac rasprave
"ja znam, ja sam to izučavala, a ti ne znaš i samo klevećeš - ende"

Мало пре сам нешто брљао по темама и схватим да је за мене овај наш форум прилично неистражен. Једноставно, крећем се у пар подфорума, и то само на појединим темама књижевности, љис-а, сваштаре... Ретко кад забасам негде даље. Обично погледам теме у којима сам писао, или нове теме и ту се обично и задржим. Ви сте свестран форумаш, или делујете локално? И где најчешће пишете?

Istorija i Politika.

Jedno vreme LjIS kada su me nešto non-stop bili reagovali tamo, svojevremeno.

lud si što se svađaš sa ženama, one su uvek u pravu i ti tu ništa ne možeš da izmeniš.
znaš onu sa religije kad je vrhunac rasprave
"ja znam, ja sam to izučavala, a ti ne znaš i samo klevećeš - ende"
Pa taj šablon, eno juče/ prekjuče me napade jedna tvrdeći da sam ja mnogo bezobrazan i da nisam shvatio temu, eto.
A lupila je samo tako.
I to što se zakačim sa ponekom od "hijena" ne znači da sam ženomrzac. Ponekad se pitam znaju li neke od njih šta znači ženomrzac jer mi se čini da se i previše gađaju pojmovima.

1. Religija i duhovnost 60.486
  2. Svaštara 6.586
  3. Žene 3.688
  4. Filozofija 2.163
A i ovo sa Svaštare su teme o religiji. Dok nije bilo pdf Religija na Kultnima
se pisalo, pa je prebačeno u Svaštaru.

Uspešno si savladala predmet Religija i duhovnost, sad još od Krste da dobiješ sertifikat, posle će ga Bog uvažiti i na konju si ! :D

Back