Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
Ne može, druže, kod većine je zaključan profil.mislim da ima statistika za svakog od nas pa mozes tamo videti gde ko provodi vreme. Jednostavnije je, ako te interesuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne može, druže, kod većine je zaključan profil.mislim da ima statistika za svakog od nas pa mozes tamo videti gde ko provodi vreme. Jednostavnije je, ako te interesuje.
Isto, pa upadnem u sranje i tek onda vidim gde samIstorija, Film, ponekad Muzika i Svaštara. Nekad jednostavno uletim na temu koja je u levoj koloni označena kao "nova", bez nekog proveravanja o kom pdf se radi.
lokal patriota
pdf religija
Na Religiji i duhovnosti najviše.
Kod mene obrnuto. Uđem na psihologiju, na primer, u 99% slučajeva dođe do svađe sa nekim ženama, ja kao da pričam na hebrejskom jer me niko ne kapira osim na pdf religijaa tu je i moć navike. kad uđem na forum automatski idem na religiju i onda se tu i zadržim iako mnogo zanimljivih tema ima na drugim pdf-ovima
lud si što se svađaš sa ženama, one su uvek u pravu i ti tu ništa ne možeš da izmeniš.Kod mene obrnuto. Uđem na psihologiju, na primer, u 99% slučajeva dođe do svađe sa nekim ženama, ja kao da pričam na hebrejskom jer me niko ne kapira osim na pdf religijai onda se "vratim kući".
Мало пре сам нешто брљао по темама и схватим да је за мене овај наш форум прилично неистражен. Једноставно, крећем се у пар подфорума, и то само на појединим темама књижевности, љис-а, сваштаре... Ретко кад забасам негде даље. Обично погледам теме у којима сам писао, или нове теме и ту се обично и задржим. Ви сте свестран форумаш, или делујете локално? И где најчешће пишете?
Pa kad nisi precizan u izražavanjuKod mene obrnuto. Uđem na psihologiju, na primer, u 99% slučajeva dođe do svađe sa nekim ženama, ja kao da pričam na hebrejskom jer me niko ne kapira osim na pdf religijai onda se "vratim kući".
Ја сам главни на ПТФ Политика.
mozda je interesantnije pitanje zasto smo na forumu?
Pa taj šablon, eno juče/ prekjuče me napade jedna tvrdeći da sam ja mnogo bezobrazan i da nisam shvatio temu, eto.lud si što se svađaš sa ženama, one su uvek u pravu i ti tu ništa ne možeš da izmeniš.
znaš onu sa religije kad je vrhunac rasprave
"ja znam, ja sam to izučavala, a ti ne znaš i samo klevećeš - ende"
Jednom mesečno može biti i sve vreme da se ne gasiš sa forumaSve manje i manje obitavam
Uskoro jednom mesečno![]()
Moze,zavisi od mnogo cegaJednom mesečno može biti i sve vreme da se ne gasiš sa foruma![]()
A i ovo sa Svaštare su teme o religiji. Dok nije bilo pdf Religija na Kultnima
- Religija i duhovnost 60.486
- Svaštara 6.586
- Žene 3.688
- Filozofija 2.163
se pisalo, pa je prebačeno u Svaštaru.
Sad mogu ljis da učim..Uspešno si savladala predmet Religija i duhovnost, sad još od Krste da dobiješ sertifikat, posle će ga Bog uvažiti i na konju si !![]()
koliko ljubavi a koliko seksa
neke nepoznateSad mogu ljis da učim..i tako neke zanimljive stvari..
koliko ljubavi a koliko seksa![]()