Gde nasi tinejdzi, nasa mladost cesto izlazi?

omilos:
Bleak WinterFullMoon:
omilos:
Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
I da, gde najvise "teen" izlaze, jel to kan-kan?

al si ga sklopio,svaka ti chast :lol:
Sto? :roll:

Pa naziv teme ti nema nikakve veze sa textom unutar koji je sam po sebi nepovezan.

Bleak WinterFullMoon:
omilos:
Bleak WinterFullMoon:
omilos:
Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
I da, gde najvise "teen" izlaze, jel to kan-kan?

al si ga sklopio,svaka ti chast :lol:
Sto? :roll:

Pa naziv teme ti nema nikakve veze sa textom unutar koji je sam po sebi nepovezan.
Prigovor usvojen...
Ali kao sto rekoh, posto ovde retko kad ulazim na brzaka sam smandrljao txt.
Ispravka ce uslediti...

omilos:
Zadovoljan!?
Nego kazi ti meni jel ova tema isuvise zastupljena, jel potrosena!? :roll:

nema shta ja to da ti pricham,nisam ja ovde nikakvo mudo (da prostish na izrazu).Takve stvari treba sam da procenish.Shto se mene lichno tiche trazim mishljenje ljudi sa foruma samo onda kad me neshto zaista ionteresuje a ne da bih bzvz okachio post i da bi se na mojoj temi neshto prichalo.

Bleak WinterFullMoon:
omilos:
Zadovoljan!?

nema shta ja to da ti pricham,nisam ja ovde nikakvo mudo (da prostish na izrazu).Takve stvari treba sam da procenish.Shto se mene lichno tiche trazim mishljenje ljudi sa foruma samo onda kad me neshto zaista ionteresuje a ne da bih bzvz okachio post i da bi se na mojoj temi neshto prichalo.
Ne ne ne pogresno si me shvatio...
Kontam da si mozda od onih koji prate desavanja na temu tinejdzeri... pa sam te zato i pitao, ponavljam ovde sam prvi put i ne pisem da bi se pisalo, kapish?
Postavio sam pitanje jer me zaista interesuje kde 84'85'86' god. izlazi.
Toliko...

omilos:
Bleak WinterFullMoon:
omilos:
Zadovoljan!?

Ne ne ne pogresno si me shvatio...
Kontam da si mozda od onih koji prate desavanja na temu tinejdzeri... pa sam te zato i pitao, ponavljam ovde sam prvi put i ne pisem da bi se pisalo, kapish?
Postavio sam pitanje jer me zaista interesuje kde 84'85'86' god. izlazi.
Toliko...

Sjajno.

Back