Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
I da, gde najvise "teen" izlaze, jel to kan-kan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
omilos:Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
Sto?Bleak WinterFullMoon:omilos:Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
al si ga sklopio,svaka ti chast![]()
omilos:Sto?Bleak WinterFullMoon:omilos:Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
![]()
Prigovor usvojen...Bleak WinterFullMoon:omilos:Sto?Bleak WinterFullMoon:omilos:Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
![]()
Pa naziv teme ti nema nikakve veze sa textom unutar koji je sam po sebi nepovezan.
omilos:Zadovoljan!?
Nego kazi ti meni jel ova tema isuvise zastupljena, jel potrosena!?![]()
Ne ne ne pogresno si me shvatio...Bleak WinterFullMoon:omilos:Zadovoljan!?
nema shta ja to da ti pricham,nisam ja ovde nikakvo mudo (da prostish na izrazu).Takve stvari treba sam da procenish.Shto se mene lichno tiche trazim mishljenje ljudi sa foruma samo onda kad me neshto zaista ionteresuje a ne da bih bzvz okachio post i da bi se na mojoj temi neshto prichalo.
omilos:Ne ne ne pogresno si me shvatio...Bleak WinterFullMoon:omilos:Zadovoljan!?
nema shta ja to da ti pricham,nisam ja ovde nikakvo mudo (da prostish na izrazu).Takve stvari treba sam da procenish.Shto se mene lichno tiche trazim mishljenje ljudi sa foruma samo onda kad me neshto zaista ionteresuje a ne da bih bzvz okachio post i da bi se na mojoj temi neshto prichalo.
Kontam da si mozda od onih koji prate desavanja na temu tinejdzeri... pa sam te zato i pitao, ponavljam ovde sam prvi put i ne pisem da bi se pisalo, kapish?
Postavio sam pitanje jer me zaista interesuje kde 84'85'86' god. izlazi.
Toliko...
Pa sta da se radi, visa silamilicaanchy:Vau,vidi svi su rekli gde izlaze........ljudi promasili ste temu!!!!!!!!Pisite o onome sto tema trazi,inace mislim da ce vam neko od moderatora lockovati :wink: :wink:
omilos:Eto posto retko kad zalazim u ovu tematiku zelim samo pozdraviti sve tinejdze grada Beograda a i sire...
Mozesh i sad, sto se libish, kazi luce!?!Anonymous:Recicu ti u dva oka :wink: