Gde naci Srpskog Putina ?

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Velja Ilic je pravi covek za to.

Слажем се. Он је био и потписник (у Москви) уговора о продаји НИС за џ., тако да нема компетентнијег за тај узвишени национални циљ ('нађимо српског Путина') од Градитеља Србије - Велимира Веље Илића.
Зато је га је ономад и повредио онај пакосник, слуга жутих - знао је кад је звизнуо Вељу у Кнезу, да је и Путина у Кремљу заболела глава!

Potpuno je jasno da Srbiju iz haoticne ekonomslke situacije moze da izvede samo neko slican po karakteru i mentalitetu kao Vladimir Putin. Nazalost ni jedan od nasih politicara nema niti prerogative potrebne za sprovodjenje preko potrebnih mera koje je Putin trasirao sa Rusijom od svoje inauguracije za predsednika 2001 niti pak jasnu viziju sta sve treba uraditi da bi se ponovio "putinov recept" i sa Srbijom

Da sada Putin postane predjednik srbije bio bi lošiji od prijašnjih vlada jer bi prije ili poslije shvatio da je Srbija nema naftu da bi ikome stavljala neke uslove, nadalje Srbija je mala, siromašna zemlja u kojoj Crkva ima velik utjcaj na mozgove. čak mislim da bi priznao Kosovo.

Da sada Putin postane predjednik srbije bio bi lošiji od prijašnjih vlada jer bi prije ili poslije shvatio da je Srbija nema naftu da bi ikome stavljala neke uslove, nadalje Srbija je mala, siromašna zemlja u kojoj Crkva ima velik utjcaj na mozgove. čak mislim da bi priznao Kosovo.

Pa sad, ne znam kakve veze ima Crkva sa bogatstvom? Da li ga umanjuje ili uvecava? Mislim na prirodna bogatstva jedne drzave.

Srbija ne moze imati Putina iz prostog razloga sto nije Rusija.

Moze naci nekog coveka izvrsnog intelekta, stila, iskustva, pameti i licne hrabrosti, ali on bi u najboljem slucaju mogao biti neki Milos Obrenovic, dakle balkanska lisica koja ce nas ovako male da izbalansira izmedju velikih sila i ocuva stvarajuci prava saveznistva.

Слажем се. Он је био и потписник (у Москви) уговора о продаји НИС за џ., тако да нема компетентнијег за тај узвишени национални циљ ('нађимо српског Путина') од Градитеља Србије - Велимира Веље Илића.
Зато је га је ономад и повредио онај пакосник, слуга жутих - знао је кад је звизнуо Вељу у Кнезу, да је и Путина у Кремљу заболела глава!

Ti si tuzna osoba.

Srbija ne moze imati Putina iz prostog razloga sto nije Rusija.

Moze naci nekog coveka izvrsnog intelekta, stila, iskustva, pameti i licne hrabrosti, ali on bi u najboljem slucaju mogao biti neki Milos Obrenovic, dakle balkanska lisica koja ce nas ovako male da izbalansira izmedju velikih sila i ocuva stvarajuci prava saveznistva.

За то нам прво треба Баба Вишња.

uveo totalnu kontrolu nad oligarhijom, napunio drzavnu kasu, sacuvao [...] resurse..

Па то је Тадић. Борис Љ. Тадић.

228718_boris_f.jpg

Samo cekajte dok nas zaskoci Putinovka.....jel' je vido' neko skoro...trazim je po celom Forumu?

:bye: Путиновка је што се тиче теме, конзервативна скроз наскроз, и не верујем апсолутно да жена може да води државу, морам да кажем шта мислим макар ме феминисткиње скалпирале, жена може да се бави политиком, појединим сегментима, може ако треба да ратује, да пуца исто тако добро као мушкарац, али чињеница је да жене емотивније реагују и да не познајем ниједну (ни у историји, ни у савременом свету), која би могла да се носи са свим текућим проблемима једне државе како то може мушкарац - што не значи да мушкарце сматрам паметнијим - једноставно разлике које постоје између полова немогуће је игнорисати зарад еманципације. Лично бих учинила све што би мој Император тражио од мене, за добро Србије и Русије, јер верујем да зна шта ради. Неке ствари бих учинила чак и да не тражи, мислим, кад би ми дозволио да кликнем оно црвено дугменце и уништим злочиначко легло преко велике баре, за мене би то била велика част.:zper:

Што се тиче Српског Путина... нема га, нити ћемо скоро имати таквог... Мислим да је паметније да постанемо део Велике Руске Империје - и онда ћемо имати Императора без муке, а што се наших људи тиче - најбољи Срби су нам у Хагу, кад кажем најбољи пред очима ми је увек Ђенерал Младић - то је тип људи којима верујем и какве поштујем - мислим да објашњења нису потребна.

П.С. За обожаваоце обавештајке Ане Ч.
вечерас у 17 и 18 часова по московском (у 15 и 16 по београдском времену) занимљива емисија на РЕН ТВ (Ана у улози водитељке)

ТАЈНЕ СВЕТА СА АНОМ ЧАПМАН
http://kaban.tv/ren-online
17:00Тайны мира с Анной Чапман

18:00Тайны мира с Анной Чапман

Back