Gde na seks u kolima?

Charobny

Početnik
Poruka
2
Pocetkom oktobra sam presao u Beograd na specijalizaciju. Grad jos uvijek ne poznajem a jos manje okolinu. Djevojka mi moze dolaziti u toku dana sto mi odgovara jer sam na poslu do dva. U stan je ne mogu voditi jer sam iznajmio samo sobu. Hoteli su mi preskupi. Znaci, gdje mozemo otici kolima? I da ne bude predaleko. Za sad mi je to nerjesiv problem. Svaka pomoc je dragocjena.

Pocetkom oktobra sam presao u Beograd na specijalizaciju. Grad jos uvijek ne poznajem a jos manje okolinu. Djevojka mi moze dolaziti u toku dana sto mi odgovara jer sam na poslu do dva. U stan je ne mogu voditi jer sam iznajmio samo sobu. Hoteli su mi preskupi. Znaci, gdje mozemo otici kolima? I da ne bude predaleko. Za sad mi je to nerjesiv problem. Svaka pomoc je dragocjena.
avala, kosutnjak na camel trophy

avala, kosutnjak na camel trophy

Мислим да су поставили неке што контролишу паркинге, знаЋи, не на паркизнима по Кошутњаку; чини ми се да је била вест од пре пар година, ал ко то сад зна...

Нек иду у Остружницу, да их змија уједе за задњицу лол.

da vam ispricam jedan istinit slucaj...

Bio sam tada mlad i nakon kupanja na kanalu DTD, oko Srborana, natovarim jedni lepu devojcicu (onomad sam je nasao preko Facebuka) i kako nisam znao gde - parkiram se u jednu usku leniju, izmedju kukuruza koji su poceli da zute....

Tu smo se ...znate vec sta jedno pola sata, a onda sam oborio sedite na Skodi 100MB i poceo da tamburam, onako zapravo
, bez tajmauta i prezervativa...

Auto se samo ljuljao...Polako je poceo da se sputa prvi sumrak

Odjednom zacujem neki sum i podignem glavu, kad ono QQ....

Jedno najmanje 10 beraca kukuruza nabilo nos u staklo i gledaju razrogaceno sta se to u kolima desava.

A mene ko da neko poli hladnom vodom ili sutnu u jaja....Sve mi pade u sekundi!

Skliznuo sam sa gospodjice, jednom rukom sam navlacio gace a drugom pokrivao njenu sramotu...

Nekako smo uspeli da navucemo ono osnovno, upola naopako i da nekako zausmemo sedeci polozaj....

Beraci kukuruza su se polako udaljavali, cerekajuci se....

Jos jedan kurvin sin snazno udraio sakom po autu...Kao da je meni opalio samar....

Vece se tiho spustalo.

el ziivis sa nekom babom kad ne mozes da dovodis nikoga? :confused:

Мислим да су поставили неке што контролишу паркинге, знаЋи, не на паркизнима по Кошутњаку; чини ми се да је била вест од пре пар година, ал ко то сад зна...

Нек иду у Остружницу, да их змија уједе за задњицу лол.
ma ja mislio po sumi ima stazica

Treba da smisliš neko bolje rešenje od seksa u automobilu na duže staze, to je za sada bolje išta nego ništa, ali zapitaj se do kada će vam tako biti okej.

Ne znam šta bih te savetovala osim da čekate noć, pa odete do Košutnjaka.

Bolje da imaš garsonjeru koja ti nudi privatnost u prostoru, nego da deliš stan i imaš sobu u kojoj nisi opušten ni sam, ni sa curom.

shtaaaa!?

tek presho do beJograda i imash vetj djevojku!?

auuuuuuuuuuuuuuuu ugledajte se malo forumashi

da vam ispricam jedan istinit slucaj...

Bio sam tada mlad i nakon kupanja na kanalu DTD, oko Srborana, natovarim jedni lepu devojcicu (onomad sam je nasao preko Facebuka) i kako nisam znao gde - parkiram se u jednu usku leniju, izmedju kukuruza koji su poceli da zute....

Tu smo se ...znate vec sta jedno pola sata, a onda sam oborio sedite na Skodi 100MB i poceo da tamburam, onako zapravo
, bez tajmauta i prezervativa...

Auto se samo ljuljao...Polako je poceo da se sputa prvi sumrak

Odjednom zacujem neki sum i podignem glavu, kad ono QQ....

Jedno najmanje 10 beraca kukuruza nabilo nos u staklo i gledaju razrogaceno sta se to u kolima desava.

A mene ko da neko poli hladnom vodom ili sutnu u jaja....Sve mi pade u sekundi!

Skliznuo sam sa gospodjice, jednom rukom sam navlacio gace a drugom pokrivao njenu sramotu...

Nekako smo uspeli da navucemo ono osnovno, upola naopako i da nekako zausmemo sedeci polozaj....

Beraci kukuruza su se polako udaljavali, cerekajuci se....

Jos jedan kurvin sin snazno udraio sakom po autu...Kao da je meni opalio samar....

Vece se tiho spustalo.

Nisam znao da Facebook postoji od 1975. godine.

Back