Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zxy;bt233147:A Tol brže bolje uteče![]()
miwka;bt233166:Standarno izuzetno,druže![]()
zxy;bt233147:A Tol brže bolje uteče![]()

Tol;bt233175:ko uteče????
izemti veče
dok jedan zagovara i vrda
drugi se boji svoje senke
i kao i on .čuj-mrda
eh junaci eh muškarci
od iste gline isklesani
najhrabriji kad su nakresani![]()
Pa da ,razume se...nije džabe umetnicaSibirskiTigar;bt233179:to sto smo od gline
nemoj da te brine
svaki od nas ce da bude bolji
ako ga vajas po svojoj volji

RužičasteTol;bt233185:

Haha sad će Tigar da uteče i vratiti se neće pre nego što padne veče.A noćas šta će se zbiti ...čuće seTol;bt233186:

-valja se eo i yaya:
Naravno draga samo kaži gde kaži kadaTol;bt233191:eh lepoto naša, zxy...tigar je zauzeta maca opasnica u svojem Carstvu srećnica
noć i nije meka ako su reči grube i ne sviraju emotivne tube
Svi su siti emocija, ovo je poslednja promocija..skoro rasptodaja
nego..ae da se tucnemo nas dvoje-valja se eo i yaya:
![]()
koliko znam ti ćeš imati farbana tek za mesec dana...dotle možemo sa mojima .)zxy;bt233192:Imam ja svoja .ti samo izabreri mesto i vreme
a...gde li si noćas![]()

Upravo htedoh da se korigujem i ja al ti si požurila.Ipak ću to da uradim i sada jer ti si ljubazna moja prijateljica a neumesan ispadoh ja iako je u pitanju šala.Tol;bt233193:koliko znam ti ćeš imati farbana tek za mesec dana...dotle možemo sa mojima .)
![]()
![]()

. Tigar ti juče volju dao a tebi malo trebalo.Šta li će ovde još tokom noći biti ostaje da se vidi 

Tigra treba pronaći prvo...noć je njegovo vreme a staze su mu zamršene i skriveneTol;bt233268:znaš zeksi da je moj blog prepun čuda, kao madjioničarski šešir...sva čuda su iz 2011te god..nešto malo od prošle
stala sam jer su drugi prioriteti važniji..mada kada mi se slovo otkači-svašta bude
neću noćas da vas milujem povetarcem daha svojeg
mislima ću nežno preći preko vaših grudi
neka zadrhte neka se otvore te strehe duše vaše
i neka me pozovu za repete ako im je malo![]()